TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik ressamlardan özel sergi

Narlıdere Belediyesi Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, belediye çocuk resim kursiyerleri için çeşitli yarışmalarda ödül alan resimlerinde bulunduğu ‘23 Nisan Çocuk Resimleri Sergisi’ ve ödül töreni düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2015 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Minik ressamlardan özel sergi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un ‘En keyifli ve koşarak katıldığımız etkinliklerimizden’ dediği minik ressamların sergisi Başkan Batur’un katılımıyla ziyarete açıldı. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yüzlerce minik ressam ve aileleri katıldı.

EN RENKLİ SERGİ

Minik ressamların eserinin sergilendiği sergi salonunu önünde küçük bir açılış düzenlendi.  Başkan Batur minik ressamlarla birlikte serginin kurdelesini keserek sergiyi açtı. Minik ressamlar ve aileleri ile birlikte 23 Nisan Resim sergisini gezen Başkan Batur ayrıca Narlıdere AKM tiyatro salonunda düzenlenen madalya törenine de katıldı. Törende bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “23 Nisan Dünya’da ilk ve tek çocuk bayramı. Türkiye’nin en önemli günlerinden biri olan TBMM’nin açıldığı günü çocuklara bayram olarak armağan etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi işte budur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çok önemli bir bayram. Atatürk’ün bize emanet ettiği dünyadaki tek çocuk bayramıdır. Bugün burada belediyemizin en aktif ve kalabalık kurslarından biri olan resim kursiyerlerinin 23 Nisan konulu resim yarışması için bir araya geldik. Bugün birbirinden güzel ve cıvıl cıvıl çocuklarımızla belediyemiz kültür merkezi çiçek bahçesine benzedi. Tüm çocuklarımızın ve sizlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Milli bayramlarımızı da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Konuşmalar sonrasında Başkan Batur yarışmalarda başarılı olan çocuklara ve ailelerine plaket verdi. Ayrıca ‘23 Nisan Çocuk Resimleri Sergisi’ne katılan minik ressamlara madalyalarını veren Başkan Batur, 23 Nisan coşkusunu yaşayan minikler ile birlikte fotoğraf çektirip onların heyecanını paylaştı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.