TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da…”

Başbakan Ahmet Davutoğlu Afyonkarahisar'da halka seslendi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 07:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da…”

 

Davutoğlu'nu yurtdışından ‘çete’ olarak nitelendirdiği bazı heyetlerin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile uğraştığını belirterek, “17-25 Aralık olayları ve çetelerin işi ortaya çıkınca yurtdışından bir grup heyet geldi. Aynen şöyle dediler ‘biz son 10 yıldır başımıza bir şey gelirse, nasıl olsa Türkiye var bize sahip çıkar diyorduk. Ya sizin başınıza bir şey gelirse bize kim sahip çıkacak’ diye ağladılar. 7 Haziran hem Türkiye'nin kader seçimidir hem de mazlumların. Yurtdışında bazı çeteler bunun için cumhurbaşkanımızı beni AKPArti kadrolarını tahkir etmeye, bizi zor düşürmeye çalışıyorlar. Zannediyorlar ki biz o tehditlerden korkar geri çekiliriz” dedi.

“İSPAT EDERSEN İSTİFA EDECEĞİM DEDİM”

Konuşmasında muhalefete yüklenen Davutoğlu, “Kılıçdaroğlu'nun eline bir kağıt vermişler. Kampanyanın başından beri aynı şeyleri okuyor. Bir aydır diyor ki ‘1000 liranın altında maaş alan 8 milyon emekli var.’ Kılıçdaroğlu ya sayı saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin. O dayağı kast etmiyorum. Eğer 8 milyon emekli varsa, bugün bunu ispat edersen ben istifa edeceğim dedim. Cevap gelmedi. Bugün yine aynı yalanı söylemiş. Seyyanen emeklilerimize verdiğimiz 100 liradan sonra, inşallah emeklimize de esnafımızı da onuru da itibarı da biz kazandırdık” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kütahya mitingindeki “Menderes asılırken MHP neredeydi?” sözleri ile başlayan polemik sürüyor. Davutoğlu’nun Afyon’da düzenleyeceği miting öncesinde MHP Afyon İl Başkanlığı, polemiğe bir pankartla katıldı. Davutoğlu'nun bugün gerçekleşecek Afyon mitingi öncesinde, MHP il teşkilatının bulunduğu binaya, üzerinde Davutoğlu’nun karikatürüyle “Ey Davutoğlu! Yunanlılar Afyonkarahisar’ı işgal ederlerken sen nerelerdeydin?” yazılı pankart asıldı. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.