TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertel’den Bakan’a destek

Milletvekilliği adaylığının düşürülmesi ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesinde bu hafta Anayasa Mahkemesi’nden sonuç çıkmasını bekleyen Atila Sertel, CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan için sahaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sertel’den Bakan’a destek

Milletvekilliği adaylığının düşürülmesi ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesinde bu hafta Anayasa Mahkemesi’nden sonuç çıkmasını bekleyen Atila Sertel, CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan için sahaya çıktı.

Sertel, Bakan için birlikte gittiği Menderes köylerinde oy istedi, CHP’nin bu kez iktidar olacağına inandığını söyledi. Develi ve Ataköy köylerinde vatandaşların sevgi gösterisinde bulundukları Sertel ve Bakan, CHP’ye oy istedi. Emekliye çift maaş ikramiye, çiftçiye 1.5 liraya mazot, asgari ücretin bin 500 liraya çıkarılması ve Merkez Türkiye projelerini anlatan ikili, halkın ülkede bir iktidar değişikliği istediğini ifade etti.

Sertel’e verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Murat Bakan, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Atila Sertel’i, vatandaşlarımız çok seviyor. Bize verdiği destek nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz. 7 Haziran’da halkımızın biz yanıltmayacağına ve CHP’yi iktidara taşıyacağına inanıyoruz” diye konuştu. Bakan ve Sertel, basın mensuplarının isteği üzerine CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala ile birlikte traktör üzerinde poz verdi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.