TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARBEM 3. yaşına girdi

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) 3’ncü yaşını doldurdu

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2015 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KARBEM 3. yaşına girdi

Merkezde eğitim gören gençlerin yıl sonu gösterisinde gösterdikleri performans büyük beğeni kazandı. Başkan Selvitopu KARBEM'i geliştirmenin ve öğrenci sayısını arttırmanın en önemli görevlerinden biri olduğunun altını çizerek “Dilerim burada eğitim gören çocuklarımız ileride bu ülkenin değişik kademelerinde görev alır, bu ülkenin yönetimine ve üretimine katkıda bulunurlar hedefimiz bu” diye konuştu. Öte yandan KARBEM’de eğitim gören öğrencilerden Bu yıl 600'e yakını okullarında teşekkür ve takdir aldı.

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen KARBEM’in yıl sonu gösterisine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Öğrencilerin hünerlerini sergilediği gecede konuşan KARBEM Yetkilisi Hakkı Karadeniz, kurulduğu günden bugüne 3 yıl içinde bine yakın öğrencinin üniversite ve TEOG’u kazandığına dikkat çekti. KARBEM’de gençlerin sadece eğitim almalarına değil,  sosyalleşmelerine destek olduklarını vurgulayan Karedeniz, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karadeniz,  “Bu yıl 600 seçkin öğrencimiz teşekkür ve takdir aldı. Bu merkezde sadece eğitim değil onların sosyalleşmelerine de destek veriyoruz. Onları kendilerine güvenen bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bize bu imkanı veren Başkanımıza, ekibime ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Konuşmaların ardından KARBEM’in öğrenci ve öğretmenleri, Reşat Nuri Güntekin’in İstiklal adlı tiyatro oyununu sergilediler. Ayrıca kadına şiddetin yer aldığı skeçler de etkinliğe renk katarken öğrencilerin seslendirdiği şarkılar da konuklardan büyük alkış aldı. Gösterinin finalinde öğretmenler sahneye çıkarak Neşet Ertaş'dan “Doyulur mu?” şarkısını söylediler. Başkan Selvitopu öğretmenleri ve öğrencileri tek tek tebrik etti ve günün anısına onlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.