TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan’dan gençlere “davet” var

18-30 yaş arasındaki gençlerin oluşturduğu 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği’ne bağlı 21 Rotaract kulübünün başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eti

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2014 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan’dan gençlere “davet” var

Gerçekleştirdikleri etkinlik ve sosyal projeler hakkında Başkan Kocaoğlu’na bilgi veren gençler, kenti yeşillendirmek adına diktikleri 1000 adet fidanı simgeleyen belgeyi de ziyaret anısına hediye olarak sundu. Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici, kente ve sivil topluma bir şeyler katabilmek için çalıştıklarını belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYA DAVET

Başkan Aziz Kocaoğlu ise gençlerin hiçbir karşılık beklemeden toplum yararına gerçekleştirdikleri hizmetlerin her türlü övgüyü hak ettiğini vurguladı ve gençlerden Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerine daha yoğun bir şekilde katılmalarını istedi. Abla-Ağabey-Kardeş Projesi’nin bugüne kadar kent insanı için yapılan en güzel projelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Hepinizi bu gönüllü çalışmada yer almaya davet ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.