TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin: Yargısız infaz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, ‘paralel yapı’ iddialarına yönelik yapılan operasyonla ilgili, “Beklenen bir olaydı. Yargısız infaz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2014 09:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tekin: Yargısız infaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in annesi Bahar Tamaylıgil’in cenaze törenine katıldı. Üsküdar Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP milletvekilleri ve bazı belediye başkanları ile MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener katıldı.

Camiye girmeden önce basın mensuplarının operasyonla ilgili sorularını yanıtlayan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “Beklenen bir olaydı. Yargısız infaz. Devletin en tepesindeki insanlar kimlerin tutuklanacağını nasıl yargılanacağını tarif etmişti. Onun için öyle olağanüstü bir durum yok. Bilinen geçmiş dönemlerdeki filmlerin bir başkası. Ama şunu da herkes bilmesi lazım ki nerede hukuksuzluk varsa, nerede baskı nerede zulüm varsa CHP orada dimdik duracak ve onların yanında olacaktır” dedi.

Dün sabah yapılan operasyondan haberi olmadığını belirten MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ise, “Onla ilgili bilgim yok. 17-25 Aralık’ı örtme gayretlerinin somut bir sonucu. Ama örtemezler” şeklinde konuştu. (İHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.