TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu ailesinin acı günü

İzmir’in duayen işadamlarından Kemal Zorlu ile Nafiz Zorlu’nun annesi Ayhan Serferaz Zorlu, 87 yaşında Alsancak’ta yatalak halde yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Zorlu’nun cenaze törenine siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimlerinden çok sayıda kişi katıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Zorlu ailesinin acı günü

NİLGÜN TAZE

İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden ve Altay’ın Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Kemal Zorlu ile Altay eski Başkanlarından Nafiz Zorlu'nun annesi Ayhan Seferaz Zorlu vefat etti. Alsancak'taki evinde hayatını sürdüren Seferaz Zorlu fakirlere yaptığı yardımlarla bilinen bir hayırseverdi. Dört torunu olan Seferaz Zorlu'nun cenazesi dün Alsancak Hocazade Cami'nde kılınan öğle namazının ardından Hacılarkırı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Acı haberi Ankara'da alan Kemal Zorlu’nun, "Hayatta acılardan en büyüğü anne ve baba kaybetmek" dediği öğrenildi.

CENAZEYE BÜYÜK KATILIM

Merhume Zorlu’nun Alsancak Hocazade Camii’nde düzenlenen cenaze törenine siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimler katıldı. Zorlu ailesini bu acılı gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök ve Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve çok sayı da işadamı yalnız bırakmadı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.