TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ulaştırmadaki başarımız devam edecek”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin 13 yıllık döneminde en başarılı olduğu alanlardan birisinin de ulaştırma sektörü olduğuna dikkat çekerek, “İkinci atılım dönemimizde bu başarılarımız devam edecek” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 06:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Ulaştırmadaki başarımız devam edecek”

HALİSA TOPRAK

Öte yandan Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Sürekli, Beydağ’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Sürekli, şöyle konuştu: “İktidarımız süresince gerçekleştirdiğimiz ulaştırma yatırımları, ülkemizin rekabet gücünün artırılmasında ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesinde çok önemli bir işlev üstlenmiştir. İkinci atılım dönemimizde ulaştırma alanında bölgelerimizi ve illerimizi birbirleri ile bütünleştirmeye hem yolcu; hem de yük açısından güçlü bir lojistik ve ulaştırma altyapısı oluşturmaya devam edeceğiz. Karayolunda ülkemizin kuzeyini güneyine; doğusunu batısına bağlayan ana akslarımızı tamamlayacak ve otoyol ağımızı geliştireceğiz. Havacılık ve denizcilik sektörlerinde ülkemizi dünyanın en önemli transit merkezlerinden birine dönüştüreceğiz. Demiryollarında yüksek hızlı ve hızlı tren hatlarımızı önemli ölçüde tamamlayacağız.”

Türkiye’nin giderek gelişmiş ülke standartlarında bir ulaştırma alt yapısına kavuştuğuna dikkat çeken Sürekli, “Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu kesimlerde trafik güvenliğinin artırılması ve taşıma sürelerinin kısaltılması amacıyla bölünmüş yol yapımına devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.