TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İstedikleri kanunu bir gecede çıkarıyorlar"

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2015 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"İstedikleri kanunu bir gecede çıkarıyorlar"

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Zırhlıoğlu, Orhangazi ilçesinde ve köylerinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretine Orhangazi ilçesinde matbaa açılışıyla başlayan Zırhlıoğlu, daha sonra ilçe sokaklarında vatandaşlarla buluşup partisinin projelerini anlattı. İlçe merkezi ziyaretinin ardından Sölöz ve Yenigürle köylerini ziyaret edip köylülere hitap eden Zırhlıoğlu'nun konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Sölöz köyünde vatandaşlara hitap eden Zırhlıoğlu, “İşçimizin ciddi sıkıntıları var. Emeklimiz perişan, çiftçimiz üretemez hale geldi. Çiftçimiz ektiği ürünü için masrafları alıp alamayacağı konusunda endişeli. Çiftçimiz bir yıl ektiği ve baktığı ürünlerinin karşılığını almakta zorlanıyor. MHP 7 Haziran'dan sonra yetkilendirilir ise ilk önce köylü vatandaşları çok ilgilendiren büyükşehir yasasını değiştierecek. Biz 7 Haziran'dan sonra büyükşehir yasasını değiştirerek belde belediyelerini geri verip mahalle olan köyleri eski statüsüne kavuşturacağız" dedi.

Zırhlıoğlu, "MHP iktidarında muhtarlarımızın il genel ve belediye meclislerinde temsili sağlanacak. Köy odası ve mahalle muhtarlıkları hizmet büroları il özel idareleri ve belediyeler tarafından yaptırılacak ve zaruri giderleri karşılanacak. İhtiyar heyeti üyelerine her ay 150 lira huzur hakkı verilecek" dedi. (İHA/BURSA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.