TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takımlarını küme düşmekten kurtardılar!

Spor Toto 3'üncü Lig'de "düştü" gözüyle bakılan Çine Madranspor ve FBM Makina Balçova Yaşamspor'da sezonun bitimine haftalar kala göreve gelen 2 genç teknik adam, takımlarını kurtuluş için atağa kaldırdı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 07:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Takımlarını küme düşmekten kurtardılar!

İkinci Grup'ta 25'inci haftayı 18 puanla 17'nci sırada bitiren Çine Madranspor'da umutlar tükenmek üzereyken, yönetim son bir hamle ile Armağan Yapıcı'nın yerine teknik direktörlüğe Erdoğan Özalp'i getirdi. Sadece 4 galibiyeti bulunan Çine Madraspor, Erdoğan Özalp yönetiminde son 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 37 puana ulaştı ve son haftaya girilirken kümede kaymayı garantiledi.

Benzer durum, 3'üncü Grup'ta yaşanıyor. FBM Makina Balçova Yaşamspor 28'inci haftayı 27 puanla 17'nci sırada ve kümede kalma barajının 3 puan gerisinde tamamlarken yönetim Zeki Çakır'ın yerine takımı Tolga Doğantez'e emanet etti. İlk teknik adamlık deneyimini yaşayan Tolga Doğantez, 28 haftada 6 galibiyet alabilen takımına 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan kazandırıp 13'üncü basamağa taşımayı başardı.

Pazar günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan FBM Makina Balçova Yaşamspor, kazanırsa kümede kalacak, aksi bir durumda ise Ayvalıkgücü, Bergama Belediyespor ve Etimesgut'un alacağı sonuçlara bakacak. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.