TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kürkçü: Bizi kurtarın

HDP’nin İzmir milletvekili adaylarından Ertuğrul Kürkçü, Gaziemir’de esnaf ve pazar yeri ziyaretinde bulunurken, halkın başta hayat pahalılığı olmak üzere sorunlarını dinledi. Bir pazar esnafı genç de “Bizi kendini beğenmiş, vazgeçilmiş sananlardan kurtarın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kürkçü: Bizi kurtarın

Pazar yerinde Kürkçü’nün yanına gelen bir kişi, bugüne kadar AKP’ye oy verdiğini ancak bu seçimde kimseye oy vermeyeceğini belirtip, elindeki 20 lirayı göstererek, “Ben bununla pazara gelerek, 5 kişinin ihtiyacı için sabahtan beri pazar dolaşıyorum. Ben şimdi bu para ile ne alacağım? Tayyip Erdoğan’a sormak istiyorum ‘vatandaş bu para ile ne alabilir’” diye konuştu.

“OY VERMEYECEĞİM”

Daha önceki yıllarda ise 30 lira ile tüm pazar alışverişini yapabildiğini belirten ve AKP’ye eleştirilerini sürdüren aynı kişi, “12 yıldır AKP Seferihisar meclis üyesinin yanında ben ve eşim  çalıştık. Eşimin 11 aylık sigortasını yatırmadı. Kendileri ayakkabı kutularında paralarını götürmeyi iyi biliyorlar artık bu partiye oy vermeyeceğim” diye anlattı. Ayrıca kendisinin Selahattin Demirtaş hayranı olduğunu söyleyen vatandaş, HDP’ye başarılar diledi.

HDP’Yİ ANLATTI

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziemir’de esnaf ve pazar yeri ziyaretinde bulunan Kürkçü, ziyareti sırasında halkın nabzını yokladı, el broşürlerini bizzat kendisi dağıtarak HDP’yi anlattı, kararsızlık duydukları konulara açıklık getirdi ve halktan destek istedi. Pazar esnafından bir genç de Kürkçü’den, halkı AKP hükümetinden kurtarmalarını istedi ve şunları söyledi: “Sizden bir ricamız olacak; bizi bu kendini beğenmiş, vazgeçilmez sanan insanlardan kurtarın. Biz kendilerini beğenmiyoruz, Biz HDP’den yanayız.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.