TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İzmir’in kent kimliği hedefi olmalı”

“Birlikte Daha Güçlü İzmir” sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, gece gündüz demeden her platformda halkla buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İzmir’in kent kimliği hedefi olmalı”

Gaziemir meydanında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Nasır, İzmir’in kimlik sorunu yaşadığına dikkat çekti.

İzmir’in artık kimlik belirlemede geç kalmaması gerektiğini kaydeden Nasır, dünya üzerindeki gelişmiş tüm şehirlerin kimliklerini belirlemede kararlarını verdiklerini ve o doğrultuda adımlarını atarak geliştiklerini söyledi.

İzmir’in, kent kimliğini belirlemesi için önünde muhteşem fırsatları olduğunu vurgulayan Necip Nasır, “İzmir, geçmişinden gelen liman ve ticaret kenti, sağlık, inanç, termal, kültür turizmi, üniversiteler şehri, tarım şehri, sanayi şehri gibi farklı kimlik konularında kararsız kaldı. İzmir’in bu kararsızlıktan bir an önce kurtulması gerekiyor. Çünkü İzmir bu kimliklerin hepsini bünyesinde taşıyabilecek kapasiteye sahip. İzmir, misyonu ve vizyonunu belirleyip marka kent olabilir” diye konuştu.

İzmir’in kısa ve orta vadede arzulanan gelişme atılımı gerçekleştirecek kaynakları ve potansiyeli olduğunu hatırlatan Nasır, bu kaynakların harekete geçirilmesiyle, ortaya çıkacak fırsatların etkili bir şekilde değerlendirilmesiyle ekonominin çarkları daha hızlı döneceğini dile getirdi.

Necip Nasır, eskiden ziyaret için tercih edilen ‘Akdeniz’in İncisi’nin, akılcı planlamalar ve tüm kesimlerin katılmasıyla elde edilecek sinerjiyle yeniden parlayacağını sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.