TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçim öncesi sandığa davet  

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, seçimden bir gün önce düzenlenen birliktelik kahvaltısında sandığa davet çağrısında bulunacağını açıklayarak CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın onur konuğu olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2014 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Seçim öncesi sandığa davet  

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, seçimden bir gün önce düzenlenen birliktelik kahvaltısında sandığa davet çağrısında bulunacağını açıklayarak CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın onur konuğu olduğunu söyledi

DİLEK BAKIRKAYNAK

Yaklaşan 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla seçimden bir gün önce Karabağlar Belediyesi Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde DİSK/EMEKLİ-SEN 1 Nolu Konak Şubesi  tarafından düzenlenecek olan kahvaltıda emeklilere dair her şey konuşulacak.

Güneşin sofrasında buluşuyoruz diyerek konu üzerine bir açıklama yapan Tüm Emekliler Sendikası Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, “Ne sistemin adaleti ne de AKP’nin zindanları tutsak yapabildi onu… İzmir’in onurlu temsilcisi, demokrasi savaşçısı Mustafa Balbay İzmir’de emekliler, emekçiler ve halkıyla buluşuyor” dedi.

“BU KAHVALTI FARKLI”

Periyodik olarak çeşitli mahallerde kahvaltılar düzenlediklerini belirten Başkan Yılmaz, “ Düzenlemiş olduğumuz kahvaltılar üyelerimizin ve halkın buluşma noktası olmuştur. Bizler bu kahvaltılı toplantılarımızda emeklilerimizle buluşuyoruz. Bu sefer bu kahvaltıların bir farkı olsun istedik. Yönetim kurulu olarak toplandık, seçimden önce ne yapabiliriz diye düşündük. AKP hükümetinden kurtulmak için bizim bu süreçte ne yapmamız gerektiğini düşündük. Bir kahvaltı kararı verdik bir milletvekili arkadaşımızı davet edelim dedik. Seçimden bir gün önce düzenlememizin sebebi ise şudur:  Bizler Türk halkı olarak unutkan insanlarız, düzenlenen kahvaltıda seçimi hatırlatmak ve kahvaltıyı farklı kılmayı düşündük. Ve bu farklılığı  Mustafa Balbay ile gerçekleştirelim istedik” şeklinde konuştu.

“BİZ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile 1980 sonrası tanıştıklarını ifade eden Yılmaz, “ Sendikalar 12 Eylül’de kapatıldı.  DİSK’in üyelerini bir araya toplamak için Türkiye’de bir grup sendikalar kurmaya çalıştık. İzmir’de bu konuda en büyük desteği Mustafa Balbay verdi. Sonrasında Işık Teoman ve Ali Üner’di.  Biz bu dostları unutmadık. Mustafa Balbay, emekten yana, işçiden yana, ezilenden yana. Bu yüzden tercihimiz Mustafa Balbay. Konuk olarak çağırdığımız Mustafa Balbay ile anılarımızı tazeleyip, yıllarca ceza evinde tutulduğu ve mağdur edildiği için geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz. Emeklilerin sorunlarını sıkıntılarını dile getireceğiz. Kendisi de bizleri kırmayıp hiç tereddütsüz davetimizi kabul etti. Cumartesi günü Karabağlar Uğur Mumcu Tesisleri’nde saat 10.00’da emeklilere dair her şeyi konuşacağız. Aynı zamanda emeklilerimize seçimde ne yapmaları gerektiği mesajını ileteceğiz. Hırsıza, yolsuza oy vermeyin, dürüst emektarın yanında olan, ezilenlerin yanında olanlara oy verin diyeceğiz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.