TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jürileri zorlayan renkli yarışma

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 2.sini düzenlediği “Renklerle Doğal Yaşam Parkı” konulu resim yarışmasında dereceye giren çocuklara hediyeleri verildi

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 07:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Jürileri zorlayan renkli yarışma

Birbirinden güzel resimlerle Doğal Yaşam Parkı’nı çizen çocuklar, sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

DERECEYE GİREN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği, “Renklerle Doğal Yaşam Parkı” konulu resim yarışmasında dereceye giren çocuklara hediyeleri verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Pervin Şenel Genç ve Raif Canbek ile Belediye bürokratlarının katılımıyla İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleşen ödül töreninde hediyelerine kavuşan çocuklar mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Törende bir konuşma yapan Muzaffer Tunçağ, Doğal Yaşam Parkı’nın İzmir’in ilerleme noktası haline geldiğini söyleyerek, bu cazibe merkezinin 2014 yılının ilk 5 ayında 500 binden fazla ziyaretçiyi ağırladığını ifade etti.

 BİSİKLET KAZANDILAR

Yarışmada ilk 4 sırayı Hasan Ali Yücel Ortaokulu’ndan Berkin Ünsal, TAKEV Özel İlköğretim Okulu’ndan Çağıl Yetiş, Ege İhracatçı Birlikleri Ortaokulu’ndan Duru Köseoğlu ve Maltepe Ortaokulu’ndan Seren Uçak paylaşarak bisiklet kazandı. Sergilenmeye değer görülen 50 eser sahibine de boya takımı, kalem kutusu, kumbara ve boyama kitabı hediye edildi. İlköğretim 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine açık olan yarışmaya 372 öğrenci katıldı.

JÜRİLER SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDI

Birbirinden güzel resimler arasından seçim yapmakta zorlanan yarışmanın jürisi, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gören Bulut, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.  Umur Türker, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Turan  Enginoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mete Sezgin ve  İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin’den oluştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.