TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes’te dert yolu tarihe karışıyor

Menderes Belediyesi tarafından Görece Ata Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Satı kaplama yapılan yolda yıllardır süren çile sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 08:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menderes’te dert yolu tarihe karışıyor

Menderes Belediyesi 62 yıllık belediye tarihinde ilk kez kendi ekip ve ekipmanı ile başlattığı yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıllardır çözülemeyen ve çile yolu olarak adlandırılan Görece Ata Mahallesi’nin yolları Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonunda satı kaplama ile yeni haline kavuştu.

ÇİLE OLMAKTAN ÇIKTI

İlçenin gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes Belediyesi 62 yıllık belediyecilik tarihinde ilk kez kendi ekip ve ekipmanı ile yol yapıyor. Tarih yapılanı not edecektir. Çocuklarımızı 20 yıldır çamurlu yollarda yürütenleri de affetmeyecektir. Olmaz denen işleri yapmayı sürdürüyor, çözülemeyen, kangren olmuş sorunlara neşter vuruyoruz. Yıllardır çile haline gelmiş Görece Ata Mahallesi’nin yolunda asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Artık çocuklarımız okula çile yolundan gitmeyecek. Vatandaşlarımız ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilecek” dedi.

6 KİLOMETRE YOL YAPILDI

10 gün süren çalışmalarda 6 kilometrelik mesafede satı kaplama yapıldığını kaydeden başkan Soylu, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden Ata mahallesinde çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalarda bin ton mıcır, 2 bin ton temel altı malzeme ve 73 ton asfaltlama malzemesi kullanıldı. Menderesimiz için ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.