TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kaynak CHP’nin deneyimli kadrolarıdır”

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray, ülkeyi en zor durumlardan çıkartan devlet adamlarının kendi partilerinde olduğunu ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 08:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kaynak CHP’nin deneyimli kadrolarıdır”

NİHAT AK

Seçim çalışmalarını her geçen gün hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, kampanya kapsamında 2. Bölge’de yoğun bir performansı ortaya koydu. Sivil toplum kuruluşları, taksi durakları, lokantalar, kıraathaneler ve ev hanımları gibi çok farklı kesimleri ziyaret eden Çıray, ortaya çıkan coşku ve heyecanla temposunu daha da yükseltti.

AK Parti'nin kaynak sorarken bile bilgisizliğini bir kez daha ortaya koyduğuna dikkat çeken Milletvekili Çıray, “Kaynak sadece para değildir. Yönetmek için en önemli kaynak deneyimli, bilgili, çalışkan ve dürüst insan kaynağıdır. Bizde iki kabine çıkartacak devlet adamı var. Ekonomiden sağlığa, iç politikadan dış politikaya kadar ülkeyi düştüğü zorluklardan çekip çıkartan, bir kısmını AK Parti’nin bile kullandığı projeleri üreten isimler bizde. Ben ve arkadaşlarım devletin içinde eğitilmiş, devletin en yüksek kademelerinde görev yapmış insanlarız. Genç, heyecanlı iyi yetişmiş kadrolarımız var. Doğru kadrolarla para kaynaklarımızı, tasarruflarımızı doğru yöneterek milletimizle birlikte  yaşanabilir bir Türkiye’yi ortaya çıkarırız” dedi.

Kalkınmışlığın göstergesi olan yatırımlardan uzak, şov ve makyajlarla AK Parti'nin kendini kurtarma çabasında olduğunu belirten CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray, “Bugünden çok daha fakir olduğumuz yıllarda bu ülkeyi yönetenler eserler bırakıp gittiler. Çift yol değil otoyollar yaptılar.  Dünyanın kulaklarından para fışkırırken AK Parti 4,9 kalkınma hızını zorla yakalamıştır. Ülke nüfusunun yüzde 1'lik dilimine kaynağın yüzde 52'sini aktarırken geri kayan yurttaşlarımıza, katkı paylarıyla, ağır vergilerle, pahalı enerji ve yakıtla hayatını çekilmez çileye dönüştürdüler. CHP iktidarında sağlıkta katkı paylarını kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.