TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kursiyerlerin sergi heyecanı

Narlıdere Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisi açıldı. Açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ekrem Sarı, kursiyerlerin 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında el emekleri ile yaptıkları eserlerini görücüye çıkarttıkları bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kursiyerlerin sergi heyecanı

FEYZİ MİRHANOĞLU - Narlıdere Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı. Narlıdere Kaymakamı Aslan Canababa ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız’ın katıldığı açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ekrem Sarı, bu kursların açılmasında ve serginin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

EL EMEĞİ ESERLER

Narlıdere Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında tasarladıkları eserlerini görücüye çıkartmanın mutluluğunu yaşadı. Birbirinden değerli, el emeği göz nuru eserlerin bulunduğu sergide heykeltıraştan, resim, resimden takı tasarımı ve çiniye kadar sanatın farklı dallarında yapılan eserler sergileniyor.  Heykeltıraş Gülcan Erçin Ocak, sanata yeni öğlenciler yeni duyarlılıklar kazandırmak gerektiğini belirterek serginin önemini vurguluyor. Her insanın içinde sanatsal bir yaratı olduğuna dikkat çeken heykeltıraş Ocak, “Her insanın içindeki sanatsal yaratı ancak fırsat tanınması ile ortaya çıkıyor. Biz de burada kursiyerlerimizi sanata yönlendirerek kendilerine onlara fırsat tanıyoruz. Bu çalışmalarımız gizli kalmış yeteneklerin gün yüzüne çıkmasını sağlıyoruz” diye konuştu.  30 Mayıs-10 Haziran tarihleri arası Narlıdere Halk Eğitim Merkezi’nin alt katında ziyaret edilebilecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.