TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den fezlekeye sert çıkış

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, 4 eski bakan ile ilgili fezlekelerin Meclis Soruşturma Komisyonu Başkanı tarafından Cumhuriyet Savcılığına geri gönderilmesine tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2014 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’den fezlekeye sert çıkış

Meclis Soruşturma Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü’nün, ’4 eski bakan ile ilgili fezlekelerin yer aldığı klasörleri dizi pusulasına bağlanarak iletilmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildiği’ yönündeki açıklamasının ardından parlamentoda düzenlediği basın toplantısında fezlekelerin geri gönderilmesine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Komisyon Başkanı Hakkı Köylü’yü eleştirdi. Hamzaçebi, “Hakkı Köylü de artık bu sıfırlama operasyonunda görev almıştır. Dosyaları sıfırlama konusunda görev almıştır. Saygın hukukçu kimliğini ayaklar altına almaya bizzat kendisi karar vermiştir” dedi.

DOSYADA SUÇ VAR

Fezlekelerin Meclise geliş sürecini anlatan Hamzaçebi, “İster Hakkı Köylü olsun, isterse oraya Hakkı Şehirli diye birisini getirsinler, hiç kimse bu fezlekeleri gizleyemez. Komisyon Başkanının bu tutumu şunu açıkça ortaya koymuştur; dosyada suç vardır. Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bu dosyaların komisyon üyelerinin bilgisine girmesi, bu suçun komisyon üyeleri tarafından delilleri ile birlikte öğrenilmesi demektir. Bundan korkuyorlar. Korkmayanlar o dosyaları açarlardı” diye konuştu. (İHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.