TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 MEKAN 1 YEMEK

1 Mekan 1 Yemek’te bugün Keyff İskele Restaurant’ta konuk olduk

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 MEKAN 1 YEMEK

FADİME DUMLUPINAR

Karşıyaka Vapur İskelesi üstünde denize bakan tarafında yer alan Keyff İskele Restaurant işletmecisi Hüseyin Tezel ile konuştuk. Keyff İskele’de kaliteli ve lezzetli bir menü sunduklarını söyleyen Tezel, her şeyi ince ayrıntısına kadar düşündüklerini söyledi.

Karşıyaka Vapur İskelesi’nin üstündeki konumlarıyla çok merkezi bir yerde olduklarını söyleyen Tezel, “Keyff İskele, muhteşem İzmir Körfezi manzarasında lezzetli bir menüye sahip şık bir restorandır. Kulağınızda Türk musikisinin unutulmaz şarkıları, İzmir Körfezinin vazgeçilmez manzarası ve tabağınızda özenle hazırladığımız damak tatlarıyla keyfinize Keyff katıyoruz. Türk Sanat Müziği ve Fasıl kültürüne yeni bir bakış açısı getiren Keyff İskele İzmir’in güzide semti Karşıyaka’nın tarihi vapur iskelesinde siz değerli misafirlerini bekliyor. İşletmecilik alanında profesyonel yönetim kadromuz ve uzman ekibimizle sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞ

Restoranda hijyen ve kaliteye önem verdiklerini belirten Tezel, “Her şeyden önce temizliğe çok dikkat ediyoruz. Kullandığımız sebze ve meyveler kaliteli ve sağlıklı. Burada isteyenin ailesiyle isteyenin arkadaşlarıyla gelip eğlenebileceği bir mekan oluşturduk. Dekorasyonumuzdan tutun da menümüze kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Sebze ve meyvelerimiz taze olarak alıyoruz. Hatta çoğu zaman pazara gidiyoruz. Etlerimizi en iyi kalite seçiyoruz. Balık ve deniz ürünlerini taze olarak alıp tüketiyoruz” dedi.

Haftanın üç günü canlı müzik programı olduğunun da altını çizen Tezel, “Her Çarşamba, Cuma ve cumartesi geceleri Okan Uslu ve orkestrası ile canlı fasıl programımız var. Okan Uslu TRT’de program yapmış, İzmir’in tanınan değerli müzisyenlerinden biri. Özellikle onu dinlemeye gelen çok insan var. Öğle vakti balık, köfte ve piliç olmak üzere üç tane menümüz var. Balık menümüzde ızgara çipura, salata, sakızlı muhallebi ve meşrubat var. Köfte menümüzde pilav ve patates ile servis ettiğimiz kaşarlı kasap köfte, yoğurt veya cacık ile çay ve kahve ikramımız var. Piliç menü ise ızgara piliç kalça şiş, yeşil salata, meşrubattan oluşuyor. Fasıl günleri fiks menümüz olduğu gibi alacarte servisimiz de bulunuyor. Çorbalar, salatalar, ara sıcaklar, ana yemekler, mezeler, zeytinyağlılar,  alkollü, alkolsüz içecekler bulunan zengin bir menümüz var.

MUHTEŞEM İZMİR KÖRFEZİ MANZARASI

Aşçımız Fehmi Usta çok hünerlidir. Harika bir manzaramız var. Özellikle buraya balık ve deniz ürünleri yemeğe gelen çok müşterimiz var. Tarifi bize ait olan kaşarlı kasap köftemiz çok beğeniliyor. Yine aynı şekilde kır kavurma, Edirne usülü yaprak ciğer ve deniz ürünlerimiz de çok arananlar arasında” dedi.

Zengin bir fiks menüye sahip olduklarını söyleyen Tezel, “Söğüş tabağı, 9 çeşit meze, 2 çeşit ara sıcak, garnitürleri ile beraber ana yemek, meyve, tatlı  ve alkollü veya alkolsüz içecekten oluşuyor. Etlerin kalitesine, balığın, meyve ve sebzelerin tazeliğine çok dikkat ediyoruz” dedi.

Restoranın özel günler için de çok tercih edildiğini ifade eden Tezel, “İş yemekleri, grup yemekleri, söz, kına gecesi, nişan ve düğün organizasyonları için rezervasyonlar alıyoruz. Leziz menümüz ve muhteşem körfez manzaramız eşliğinde herkesi iyi vakit geçirmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.