TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı Açıldı

Katılımcıların kişisel gelişimine katkı sağlayan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları etkinliği bu yıl İzmir’de 15. yaşını kutladı

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı Açıldı

ONURHAN ALPAGUT

Bu yıl 15.si düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir Hilton otel de gerçekleşti. Kişisel gelişiminize ve bilgi dünyanıza önemli katkı sağlayacak; çeşitli kurum ve kuruluşlardan, onlarca farklı konu hakkında gün boyu sürecek seminerlerle devam edecek. Amerika, İngiltere, Almanya, Kanada, Avustralya, Fransa, İspanya ve Polonya gibi dünyanın 40 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla üniversitenin katıldığı fuar da ziyaretçiler; dil eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki yıllık ön lisans, dört yıllık lisans, yüksek lisans, lise eğitimi, sertifika ve yaz okulları programlarının yanı sıra vize başvuruları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Fuar boyunca binlerce kişi; okul ücretleri, burslar, başvuru koşulları, yurtdışında yaşam şartları ve ülke eğitim sistemleri hakkında okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı da buldular. Akare fuarcılık aynı zamanda gelenek olarak sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında her sene ihtiyaç olan bir köy okuluna kütüphane kuruyor. Türkiye’nin herhangi bir yerinde belirlenen bu köy okuluna kitap yardımı yapılarak kütüphane açan Akare fuarcılık kütüphanelere kitap bağışında bulunmak isteyen öğrencilere, fuar alanlarında yer alan kitap toplama noktalarına kitap bırakma imkanı da tanıyor. Bu dönem ise proje kapsamında belirlenen ve kütüphanenin yapılacağı yer Mardin’in Yeşilli İlçesi’nde bulunan 19 Mayıs İlkokulu oldu.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.