TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paralel yapıya gece yarısı operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah saatlerinde çeşitli noktalara eş zamanlı operasyon yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2014 07:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Paralel yapıya gece yarısı operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah saatlerinde çeşitli noktalara eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda şuana kadar 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Yapılan operasyonun paralel yapıya ilişkin olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar sağlık kontrolü için Fatih’te bulunan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Şahıslar sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ESKİ ŞUBE MÜDÜRÜ YURT ATAYÜN GÖZALTINDA

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda emniyet personeli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda çok sayıda emniyet amiri ve polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan amir ve memurlar sağlık kontrolleri için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye götürülen gözaltılar arasında Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de olduğu ortaya çıktı. Sağlık kontrolüne getirilen Yurt Atayün’e kelepçe takıldığı görüldü. Atayün, araçtan indiği sırada “Kendim teslim oldum. Arkadan kelepçelediler gördüğünüz gibi” diye konuştu. “Neden gözaltına alındınız?” sorusu üzerine Atayün, “Tamamen siyasi saiklerden” diye cevap verdi. Yapılan kontrollerin ardından gözaltına alınanlar ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İstanbul’da çeşitli noktalarda aramalar yapıldığı öğrenilirken, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

ÇOK SAYIDA POLİSİN EVİNDE ARAMA YAPILDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında Halkalı’da çok sayıda emniyet personelinin evinde arama yapıldı. (İHA/İSTANBUL)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.