TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili’den tepkilere cevap

AK Parti İzmir 2'nci Bölge Seçim Koordinatörü Adnan Yılmaz, toplantıya tepki gösterilmesini eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili’den tepkilere cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın İzmir Valisi Mustafa Toprak ve imam hatip lisesi müdürleriyle toplantı yaparak, sorunları tartıştığı toplantı fotoğraflarını twitter adresinden paylaşan Ak Parti İzmir 2'nci Bölge Seçim Koordinatörü Adnan Yılmaz, toplantıya tepki gösterilmesini eleştirdi. Yılmaz, “İnançlı nesil ile geçmişimize sahip çıkan gelecek kurmak için Bilal Erdoğan'ın ve bizlerin daha çok çalışması lazım” dedi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın 29 Nisan'da Balçova Termal Otel'de İzmir Valisi Mustafa Toprak ve imam hatip lisesi müdürleriyle yaptığı toplantı, muhalefetin sert tepkisine neden oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanının oğlu il il dolaşıyor, okul ve il müdürlerini topluyor. Hangi yetki ile belli değil. Ama ben söyleyeyim. Bu ülkede Başbakan, Milli Eğitim Bakanı olmayınca boşluğu Bilal dolduruyor” dedi.

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Vali Toprak'ı eleştirerek, “İzmir parti valisi değil, Cumhuriyet Valisi istiyor. Siyaset yapacaksan istifa et AK Parti İzmir İl Başkanlığı yap” dedi. Tepkiler üzerine basına kapalı toplantı fotoğrafını twitter adresinden paylaşan AK Parti İzmir 2'nci Bölge Seçim Koordinatörü Adnan Yılmaz, yine twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Sayın Bilal Erdoğan'ın Termal Otel'deki toplantısını, başlamadan önce tweet atarak paylaştım. Yayınlamış olduğum fotoğraflar gayet doğal ve gelişi güzel çekilmiştir. Her toplantıda veya çalışmamızda bu gayet normal bir olaydır. Ayrıca toplantı basına kapalı veya açık bir söylemde olmadı. İmam hatip kökenli olduğum için toplantıya Çiğli'yi temsilen katıldım. Sayın Bilal Erdoğan'ın talebi değil. İzmir'de gönlünü eğitime adamış insanların ısrarlı daveti üzerine kırmayarak gelmiş. Çok da onurlandık. Görüyorum ki inançla ilgili olan toplantılar Türkiye'nin gündemine bir fotoğrafla oturuyor. Demek ki rahatsız olan takım aynı. Demek ki biz doğru yoldayız. Bu dava içerisinde insanların makamları değil yürekleri var. O yüzden de manşetleri atanların meselesi para. Bizim meselemiz peygamber efendimizin davası. Manşetteki haberleriniz 24 saatte biter ama imanlı gençlik yüreklerde her zaman manşette. Bu yüzden saklı gizli yapılan bir şey yok. Benim böyle toplantıları deşifre etmeye ne gücüm yeter, ne de sizin manşetleriniz. Bu ülkede inançlarımızı sömürerek sermaye oluşturan paralel anlayışın bedelini, ecdadımızın izinden koptuğumuz için ödüyoruz. Bu yüzden inşallah inançlı nesil ile geçmişimize sahip çıkan gelecek kurmak için Bilal Erdoğan'ın ve bizlerin daha çok çalışması lazım. Toplantının içeriği gayet normaldi ama manşetlerde köpürtülmüş olması bundan sonrası için güzel bir örnek.” (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.