TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziemir’de şenlik zamanı

9 ülke ve Sinop’tan 250’ye yakın konuk çocuğun katıldığı 18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği İBB Kent Orkestrası’nın açılış konseriyle başlıyor. İrem Derici, Manga, Yüksek Sadakat, Halil Sezai, Grup Baber, Grup Çirkef’in sahne alacağı şenlikte çocuklarda özel hazırlanan oyun alanında oyuna doyacak

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gaziemir’de şenlik zamanı

Bu yıl 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 18’incisi İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın açılış konseriyle başlıyor. Gaziemir ile özdeşleşen ve beş yıldır profesyonel bir anlayışla organize edilen şenliğe bu yıl Azerbaycan, Bulgaristan (2 ekip), Bosna Hersek, Litvanya, Çin Halk Cumhuriyeti, Romanya, Rusya, Makedonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ülkemizden Sinop’tan çocuklar katılıyor.

ŞENLİKTE ÜNLÜLER GEÇİDİ

18. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nde bu yıl da adeta ünlüler geçidi yaşanacak. İBB Pop Orkestrası’nın 20 Nisan saat 20.30’daki konseriyle başlayacak şenlikte 21 Nisan’da İrem Derici, 24 Nisan’da Manga, 25 Nisan’da Yüksek Sadakat ve Grup Çirkef, 26 Nisan’da ise Halil Sezai sahne alacak. İsminin Festival Alanı’ndaki sahneye verildiği Kazım Koyuncu ise, 22 Nisan günü özel geceyle anılacak. Bu özel gecede Grup Baber sahne alacak. Öte yandan şenliğe katılan çocuklarda ülkelerinin yöresel oyunlarıyla şenliğe renk katacak.

ÇOCUKLAR OYUNA DOYACAK

Çocuk Şenliği kapsamında düzenlediği etkinliklerde çocukları da unutmayan belediye, ESBAŞ Spor Salonu’nda kurduğu Oyun Dünyası alanıyla çocuk özel alan yarattı. Çocuklar oyun alanında düzenlenecek tiyatrolar, illüzyon gösterileri, kareoke, çeşitli etkinlikler ve onlarca oyun parkurunda gönüllerince eğlenme şansı bulacak. Çocuklarını oyun alanında emin ellere bırakan aileler de, huzurla festival alanındaki etkinliklere katılıp, stantları gezebilecek. Şenlik boyunca 12.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak Oyun Dünyası alanında çocuklar oyun oynarken spor yapma ve zeka oyunlarıyla kendilerini geliştirme, yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşme şansı bulacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.