TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Delican başkanlarla buluştu  

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, teşkilat içerisindeki önemini her zaman vurguladığı mahalle başkanlarıyla toplantılara başladı

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Delican başkanlarla buluştu   

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

İlçelerin mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek sorunları ve talepleri tabandan dinleyerek değerlendiren Delican, mahalle başkanlarına seçim çalışmalarında verimli çalışma ve sandık kurullarının oluşmasının önemi hakkında bilgiler veriyor.

Mahalle Başkanlarının partinin en temel yapı taşları, kılcal damarları ve partinin uç beyleri olduğunu belirten Delican, tüm mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunacağını belirterek, “Özellikle tüm mahalle başkanlarımızın sorunlarını birebir değerlendirmek, mahalle yönetim kurulu  toplantılarını ve sandık yönetim kurulu ile ilgili çalışmalarını bire bir takip etmek maksadıyla ilçelerimizde mahalle başkanlarımızla toplantı yapmaya karar verdik. İlk toplantımızı da il binamızın sınırları içerisinde bulunduğu Bayraklı ilçemizin mahalle başkanları ile yaptık” ifadelerini kullandı.

PARTİMİZ BAŞKANLARLA HAYAT BULUYOR

Bayraklı ’da 23 mahalle başkanı ile çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren Delican, “Mahalle başkanlarımız sağ olsunlar bizlere mahallelerinde yaşadıkları sorunları ilettiler. Seçimle ilgili olan çalışmalarda bize ellerinden gelen katkıyı koymak için birçok konuda bilgi sunumu yaptılar. Hem onların motivasyonu hem bizim sahayla ilgili bilgilenmemiz gerçekten çok önemli. Ben İzmir’de bulunan 1293 mahalle başkanımla birebir görüşmek istediğimi pazar günü yaptığımız toplantıda da belirttim. Bu bağlam içeresinde tüm mahalle başkanlarımızı bire bir tanımak istediğimi, kendilerinin tüm talep ve isteklerini parti hiyerarşisi içerisinde ilçe başkanlığımız aracılığıyla bana ulaştırmalarını istedim. Partimizin mahalle başkanlarımızla hayat bulduğu bir gerçek. Çünkü onlar sahada vatandaşlarımızla yüz yüze diyalog kurarak çalışma yapıyorlar” dedi. Metropol ilçelerin mahalle başkanlarıyla toplantılarını il binasında yapacaklarını belirten Delican, taşra ilçelerinin toplantılarını ilçelere giderek gerçekleştireceklerini söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.