TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Destek bekliyorlar

Ege Roman Dernekleri Federasyonu bünyesinde bulunan İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği girişinde engelli bariyerinin olmaması engelli vatandaşları sıkıntıya sokuyor

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Destek bekliyorlar

DİLEK BAKIRKAYNAK

Konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada yardımsever vatandaşların ve yetkililerin desteklerini beklediklerini dile getiren Ege Roman Dernekleri FederasyonDanışmanı Hüseyin Özyıldız ve İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Şen, konu üzerine daha önce Konak Belediyesi’ne dilekçe gönderdiklerini dile getirdiler.

Engellilerin giriş ve çıkışlarda sıkıntı yaşadığını vurgulayan Özyıldız; “ Daha önce Konak Belediye’sine bir dilekçe ile sıkıntımızı dile getirdik. Yaklaşık bir ay önce belediyeden yetkili kişiler gelerek tespitte bulundular. Bizler unutulduğunu düşünüyoruz. İllaki art niyet aramıyoruz. Derneğimize gelen engellilerin bir an önce rahat etmesi için yardımsever ve yetkililerimize bir kez daha çağrıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Damar tıkanıklığı yüzünden bacağı kesilen ve 8 yıldır engelli olan Mardinli Davut Erilmez, derneğe geldiği zaman zorlandığını belirterek duyarlı vatandaşlara seslendi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.