TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gereken cevap sandıkta verilecek”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak partililer ile bir araya geldi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İbrahim Turhan partililer tarafından büyük ilgi ile karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 09:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Gereken cevap sandıkta verilecek”

Hükümetin 2023 hedeflerini anlatan Turhan 7 Haziran seçimlerinin toplumun her kesimi tarafından öneminin kavranmasını gerektiğini ve vatandaşların koalisyon söylentilerine dikkate almaması gerektiğini belirtti. AK Parti iktidarı öncesi Türkiye’nin siyasi ve ekonomik özetini yapan Turhan, “Neresinden bakarsak bakalım ülke bitmiş bir durumdaydı. Hiçbir kurumu sağlıklı çalışmıyordu. Devletin herhangi bir kurumu elindeki fazla parayı yüzde 80 faiz ile yatırırken, başka bir kurumu ise bankadan yüzde 130 faiz ile kredi çekmek zorunda kalıyordu, aradaki fark rantiyenin cebine, bu fark da milletin cebinden çıkıyordu. Yüksek faizler ile rantiyeciler ceplerini dolduruyordu. Rantiyecilerin bağlantılarını kestik, hortumları kopardık ama bu seferde 28 Şubat süreci başladı” şeklinde konuştu.

Merkez Bankası ve Borsa İstanbul görevlerinin sonrası başka bir hizmet imkanı doğduğunun altını çizen Turhan milletle beraber olmak milletle kucaklaşma vaktinin geldiğini dile getirdi. Turhan, “Biz bu millete sevdalıyız, bu millet, vatan sevdası öyle bir şeydir ki, millete sevdalı kişinin gözü başka bir şey görmez. Biz bu hizmeti ibadet şuuru ile yapıyoruz. Halka hizmet için hakka hizmet ediyoruz. Tüm bunların yanında karşımızda Türkiye’yi mahkum etmek isteyen bir zihniyet var, bizim mücadelemiz bunlarla 7 Haziran seçimlerinde sandık ipini göğüsleyecek olan AK Parti olacaktır. Milletimiz gereken cevabı sandıkta gösterecektir” diye konuştu.

Bayraklı’daki temaslarının ardından Askon’un düzenlediği “Patronlar Konuşuyor” söyleşine katılan Turhan, “Üreten Türkiye geleceğimiz için çok önemli ve bunun içinde hepimizin el birliği içerisinde gayret etmemiz gerekiyor. Yeni Türkiye kavramı yeni anayasa Türkiye için hayati önem taşıyan kavramdır. Çünkü biz her türlü vesayeti bir daha yaşamamak üzere olduğu yerden kaldırmadığımız müddetçe orta gelir tuzağından kurtulmamız mümkün olmayacaktır. Bu bağlamda Yeni anayasamız ile yeni Türkiye’yi hep beraber oluşturacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.