TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pekdaş’tan bayram ziyareti

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş gazetemiz Ege de Bugün’e bayram tebriği ziyaretinde bulundu. Ege’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, ile Konak İlçesi ve yerel basın üzerine sohbet eden Sema Pekdaş, seçimden bu yana yaptıklarını ve önümüzdeki dönem projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 15:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pekdaş’tan bayram ziyareti

HAMZA GÜL - Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde medya kuruluşları ile bayramlaştı. Gazetemiz Ege’de Bugün Gazetesi’ni ziyaret eden Pekdaş, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, Yazı İşleri Müdürü Eral Aytemiz, Haber Müdürü Aysun Arslan’la gündem üzerine sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede imtiyaz sahibimiz Halil Arslan medya adına tarafsızlığın önemine değinerek “Medyada olmazsa olmazımız tarafsızlık, doğruları değiştirmeden okurlarımıza, vatandaşlarımıza iletmek. Tarafsızlık bozulunca gazetenin, doğru haberciliğin bir anlamı kalmıyor. Önemli olan vatandaşların güvenini kazanabilmek, doğru haberler yayınlayabilmek. Ve de sağ yada sol hiç fark etmiyor bütün partilere aynı mesafede durabilmeyi başarmak. Biz bunu başardığımız için, tarafsızlığımızı koruduğumuz için başarıyı yakaladığımıza da inanıyorum” dedi. Sema Pekdaş ise Konak Belediyesi olarak yapmış oldukları çalışmaları anlatarak medyaya her zaman destek olacaklarını ve medya ile iş birliğine önem verdiklerini belirtti. Konak ilçesinin artılarını ve eksiklerini anlatan Pektaş, projelerini anlatarak yılmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yerel Yönetimlerin en büyük desteği yerel medya ve mahallenin temsilcisi muhtarlardan aldıklarını belirten Sema Pekdaş, “Bizim halkla olan diyaloğumuzu medya ve muhtarlarımız sağlıyor. Bu anlamda bu iki kurumun öneminin farkında olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yine çalışmalarımızı bu iki kurumun desteği ve aracılığı ile yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Sema Pekdaş, bayram ziyareti sonrası gazete çalışanları ile özçekim karesinde de bulundu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.