TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir emniyeti ile Nijer polisinden ortak hareket

İzmir polisi ile Nijer polisi önümüzdeki günlerde yardım ve eğitim alanlarında protokol imzalayarak ortak destek oluşturacak. Nijer Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Alma Oumarau, "Önümüzdeki günlerde hükümetler düzeyinde görüşme yaparak Nijer polisiyle İzmir polisi arasında yardım ve eğitim alanlarında protokol anlaşması yapacağız" dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir emniyeti ile Nijer polisinden ortak hareket

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'un davetlisi olarak İzmir'e gelen Nijer Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Alma Oumarau, İzmir emniyet teşkilatıyla bir araya geldi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da, "Nijer Cumhuriyeti ve Nijer halkı bizim kardeş halkımızdır. Biz, emniyeti olarak Nijer polisiyle bakanlığımızın onayıyla da ortak protokol anlaşması yaparak her alanda destek ve katkı sağlamaya hazırız" dedi.

Nijer Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Alma Oumarau ise İzmir'de olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi: "Türk polisi her alanda kendisini çok geliştirmiş ve uluslararası camiada kendisini teşkilat olarak kanıtlamıştır. Önümüzdeki günlerde hükümetler düzeyinde görüşme yaparak Nijer polisiyle İzmir polisi arasında yardım ve eğitim alanlarında protokol anlaşması yapacağız."

Öte yandan İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ersin Aktaş da, emniyetin çalışmaları hakkında Nijer heyetine sunum yaptı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.