TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necati Bey’i Görmek İstiyorum

Sahne Tozu Tiyatrosu, Haldun Dormen'in yönettiği Necati Bey'i Görmek İstiyorum adlı oyunla perdelerini açtı

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Necati Bey’i Görmek İstiyorum

Oyunun konusu ise şöyle; "Namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz, ‘yoğun iş temposu’ nedeniyle mesaisini bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne, eksik bir imzayı attırmak için bu tesise gider. Fakat içeri bir türlü alınmaz. Oysa imzayı attırmayı kafasına koymuştur. Tesiste kalan diğer konukların da bu durumun içine karışmasıyla komik ve tuhaf olaylar gelişir"

KAHKAHA TUFANI

Oyunda geçen karışıklıklar izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda ise Çağlar İşgören oyunun yönetmeni Sayın Haldun Dormen'i sahneye davet etti. Haldun Dormen ekibi tebrik ederek, "İzmir'de 2 oyun sahneye koydum. Ama Sahne Tozu Tiyatrosu sayesinde tatil yapmış gibi oldum. Beni hiç yalnız bırakmadılar. Siz de Sahne Tozu Tiyatrosu'nu yalnız bırakmayın. Onları sizlere emanet ediyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Necati Bey'i Görmek İstiyorum adlı oyun Kasım ve Aralık ayı boyunca her cuma ve cumartesi saat 20.0 de, pazar günleri ise 14.00 de Haldun Dormen Sahnesi'nde sergilenmeye devam edecek. Biletler biletix'te ve Sahne Tozu Tiyatrosu Gişelerinde. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.