TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik gitti hayat durdu

İzmir’in de içinde bulunduğu, Türkiye’nin bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiledi. TEİAŞ, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Elektrik gitti hayat durdu

TANER UYANIKER-ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere İzmir, Antalya gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde elektrik kesintileri yaşandı. İzmir’de de yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle metro ve İZBAN seferleri iptal edildi. Vatandaşlar vapur ve otobüslere akın etti. Trafik lambaları çalışmadığından dolayı birçok ana kavşak noktasında trafik polisleri hizmet vermeye çalıştı. Trafikte, otobüste ve vapurlarda üst seviyede yoğunluk oluştu. Konak ve Kemeraltı’nda bazı esnaflar dükkanlarını kapatıp evlerine gitmek zorunda kaldı. Metronun girişine görevliler ‘Türkiye Genelinde oluşan elektrik arızası nedeniyle seferlerimiz iptal olmuştur’ yazısı asarak halkı uyardı.

MUM SATIŞLARI ARTTI

Yaşanan elektrik kesintisi isyanları hem şaşkınlığa hem de isyana sürüklerken bazı esnafın ise yüzünü güldürdü. Bunların başında mum satışı yapan esnaflar ve mahalle bakkalları geldi. Konu hakkında görüşünü aldığımız bir esnaf elektrik kesintisinden bu yana mum satmaya başladıklarını belirterek, şu an için satışlardan çok memnun olduğunu ama yaşanan kesintinin de ne kadar süreceğini kestiremediklerinden dolayı bu nedenle insanların tedbir amaçlı olarak mum almaya devam edeceklerini düşündüğünü söyledi.

SEFERLERDE DEĞİŞİKLİK OLMADI

Metro ve İZBAN seferlerinin iptal olması nedeniyle vatandaşlar otobüslere akın etti.  Yoğunluğun çok fazla olduğu otobüslere ek seferlerin konulup konulmadığını sorduğumuz ESHOT yetkilileri seferlerin planlandığı gibi devam edeceğini bildirdi, gerek görülmesi halinde akşam saatlerinde ek seferlerin konulabileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.