TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’den Kocaoğlu’na ziyaret

Halkların Demokratik Partisi heyeti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
HDP’den Kocaoğlu’na ziyaret

ONURHAN ALPAGUT

7 Haziran seçimi öncesi Halkın Demokrat Partisi milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü, Müslüm Doğan, Zeki Gül, Eylem Yılmaz ve HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur'dan oluşan heyet İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulundu.

"İZMİRLİ NEYLERSE GÜZEL EYLER"

Halkın Demokrat Partisi 1. Bölge milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün HDP'nin bu hedefle gidersek 2019'da size rakip olarak sizi tahtınızdan edebilir miyiz? Sorusuna Kocaoğlu, “Taht bizim değil emanet, biz emanetçiyiz" şeklinde esprili bir yanıt vererek sözlerine şu şekilde devam etti," İzmirli ne eylerse güzel eyler. Biz dört sene sonra napacağız ne kararlar vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yorucu bir iş on beş senedir bu işi sürdürüyorum. Duruma ve şartlara göre elbette karar vereceğiz. Kararlarımı altı ay kala alıyorum. Bu süreci 2014 yılında daha uzattık rakipleri görmek adına" dedi.

"SİYASETİN DOĞASINDA YARIŞ VAR"

Bir muhabirin rakipleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Kocaoğlu, “Her aday, parti kazanmak için yarışır bundan daha doğal bir durum yok. Siyasetin doğasında bu vardır. Bende buradan rakiplerime başarılar diliyorum" şeklinde yanıtladı.

"İZMİR HALKI DEĞİŞİME İNANIYOR"

HDP 1. Bölge milletvekili adayı Kürkçü İzmir'de seçim öncesi iyi bir hava var diyerek, "Sokakta, meydanlarda, tepelerde ve sahilde parti olarak çok iyi karşılıklar alıyoruz. İzmirliler Türkiye'yi değiştirme konusunda üzerilerine düşen görevi kavramış gözüküyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.