TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu-Athletic Bilbao flörtü

Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sportif işbirliği konusunda prensip anlaşmasına varılan İspanyol Kulübü Athletic Bilbao'nun kulüp başkanı Josu Urrutia ile İspanya'da bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 12:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu-Athletic Bilbao flörtü

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Zafer Bilgetay, Murat Dizdar, Barış Orhunbilge ile Marka Geliştirme Yöneticisi Özgür Özgürengin'in Athletic Bilbao Kulübü Başkanı Urrutia ile bir araya geldiği belirtildi. 

Özkan'ın, Urrutia'ya Anadolu motifleriyle işlenmiş ipek halı ve İznik Çinisi'den bir tabak hediye ettiği bildirildi. İki başkanın, Athletic Bilbao ile Altınordu arasında yapılacak sportif işbirliği konularını görüştüğü ve üst düzeydeki ziyaretlerin devam etmesi yönünde fikir birliğine vardığı kaydedildi.

“MİSYONUMUZ ÖRTÜŞÜYOR”

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, iki takımın misyonlarının bire bir örtüştüğüne değinerek, "Bizler de yaşadığımız toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirme hedefiyle yola çıktık. Sayın Urrutia'nın dediği gibi yolumuzun zor olduğunu, tecrübelerimizle öğrendik. Tecrübemiz, bize kararlı olmayı da öğretti. Bilbao, her açıdan örnek aldığımız bir yapı. Kuracağımız sportif işbirliğinin, mesafeleri daha hızlı kat etmemizi sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Athletic Bilbao Kulübü Başkanı Urrutia da her kulübün bir kimliğinin olması gerektiğini bildirdi.

Ligde veya Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olunabileceğini kaydeden Urrutia, "Bu, sizin başarı hedefinizi nasıl belirlediğinize bağladır. Ancak biz, yaşadığımız topraklardaki insanlarla omuz omuza vererek gurur duyacakları bir takım olma ve takımımızı da bu insanlardan kurma hedefini belirledik. Sonuçta da her Bilbaolu'nun gurur duyacağı bir ekip yarattık" dedi.   

Özkan'ın, Başkan Urrutia'yı İzmir'e davet ettiği,  programların uyması halinde Altınordu ile Athletic Bilbao arasında sezon açılış maçı oynanması konusunun da görüşüldüğüne işaret edildi.  

İki kulüp arasındaki üst düzey görüşmeler devam edeceği ve prensip anlaşmasına varılan tüm sportif işbirliği konularının, kardeş kulüp kapsamında centilmenlik protokolüne bağlanacağı hatırlatıldı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.