TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En güzel 23 Nisan hediyesi

Beydağ’ın Çamlık köyünün müzisyen çocuklarının hayali, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sayesinde gerçeğe dönüştü. Köyü ziyareti sırasında kendisini plastik yoğurt kovaları ve röntgen filmleriyle yaptıkları trampetlerle karşılayan miniklerden çok etkilenen Başkan Kocaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için onlara “gıcır gıcır” trampetler yolladı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2015 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
En güzel 23 Nisan hediyesi

İzmir’in Beydağ ilçesine bağlı 490 nüfuslu Çamlık Köyü’nün çocukları, hayallerini süsleyen bando ekipmanına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sayesinde kavuştu. Bundan iki ay önceki ziyareti sırasında kendisini plastik yoğurt kovaları ve röntgen filmlerinden yaptıkları trampetlerle karşılayan Çamlık’ın küçük müzisyenlerinden bir hayli etkilenen Başkan Kocaoğlu, onlara 23 Nisan öncesi unutamayacakları bir armağan gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, hediye edilen bando ekipmanını Çamlık İlkokulu öğrencilerine tek tek dağıttı. Balcıoğlu’na, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk de eşlik etti.

İçlerindeki müzik ve öğrenme aşkına rağmen imkansızlıklar nedeniyle gerçek birer trampet alamayan Çamlık köyünün çocukları şimdi pırıl pırıl trampetler, davullar ve zillerle gerçek bir bando oluşturabilmek için büyük bir hevesle çalışıyor.

OKUL BAHÇESİ DE YENİLENİYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da Çamlık İlkokulu’nun bina ve bahçesinin koşullarını iyileştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bahçe duvarları yenileniyor, yeni bahçe çitleri monte ediliyor, çocuk oyun grubu ve spor sahası kuruluyor. Okul binasının akan çatısı da onarılıyor. Çamlık’ın 30 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanması en çok çocukları mutlu ediyor. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.