TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik beraberlik mesajı verildi

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, eski il başkanlarıyla parti binasında bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2015 08:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Birlik beraberlik mesajı verildi

EMİNE ŞEKER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bedri Serter, il eski başkanlarını parti binasında topladı. Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın da katıldığı toplantı da birlik beraberlik mesajı verildi. Yapılan toplantıya, İl eski başkanlarından Ali Engin, Tacettin Bayır, Rıfat Nalbantoğlu, Ekrem Bulgun, Selçuk Ayhan, Kemal Karataş, Bülent Baratalı, Ali Rıza Bodur, Alaattin Yüksel, Hilmi Değirmenci, Osman Özgüven, Sedat Akman ve Feridun Gökhan katıldı.

TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIM

İl Başkanı Bedri Serter yaptığı konuşmada, İzmir’de birliktelik ve güçle seçimlere hazırlanmaya başladıklarını vurgulayarak, “Benden önceki il başkanlarının tecrübelerinden faydalanacağım için çok şanslıyım. Ben daha göreve yeni başladım. Geçmiş dönem il başkanlarımı birlik mesajı olarak davet ettim. Stratejik olarak hep beraberiz” dedi.

KOLLEKTİF AKILLA YÜRÜTECEK

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise, il başkanı Serter’in il eski başkanlarıyla yaptığı toplantının parti adına önemli olduğunu dile getirerek, “Partimize emek vermiş isimlerin bir araya getirilmesini önemli buluyorum. İl başkanının emek vermiş isimlerle bir araya gelmesi süreci kolektif bir akılla yürüteceğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

KENDİSİNE YENİ BİR YER ARIYOR

Tezcan, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’de Başbakanlık Ofisi açacağını söylemesiyle ilgili yöneltilen soruya Tezcan, şu şekilde cevap verdi: “Ankara’daki Başbakanlık Cumhurbaşkanının işgali, tecavüzü altında olduğu için Başbakan herhalde kendisine yeni bir yer arıyor.” Tezcan, iktidarın İzmir’le ilgili rahatsızlığı olduğunu belirterek, “Yerel yönetimlerin hizmet üretmesini engellemeye çalışıyorlar. İzmir halkı bunu görüyor. İzmirliler nerede duracağını çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 85’İ DE ÖNSEÇİMLE BELİRLENECEK

Tezcan, CHP’nin milletvekili aday belirleme yönteminin 15 Şubat’taki Parti Meclisi’nde belli olacağını açıklarken, “Partimiz ilk defa bu kadar erken bir tarihte yöntemi belirleyecek. Tüzüğümüz açık. Önseçim olacağı yazıyor. Adaylarının yüzde 15 merkez yoklaması yüzde 85’i de önseçimle belirlenecek” dedi. Tezcan, 7 Haziran’da Türkiye’de iktidarın değişeceğini söyleyerek, ellerindeki anketlere göre AK Parti’nin yüzde 30 bandına gerilediğini iddia etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.