TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bütün zalimlere haykır

Genç Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Dünya Rabia Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2014 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bütün zalimlere haykır

EMİNE ŞEKER - Genç Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Dünya Rabia Günü’nde Konak Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi. Genç Memur-Sen üyesi Muhammed Haldun Şenocak, “Çocukları öldürülen anaların feryatlarını kahkahalarıyla bastırmak isteyen ölüm makinelerine haddini sen bildireceksin” dedi.

ÖLÜM MAKİNELERİNE HADDİNİ SEN BİLDİRECEKSİN

Genç Memur-Sen üyesi Muhammed Haldun Şenocak, yaptığı basın açıklamasında, hürriyete sınırsızca aşık Esma’ların Rabia Meydanı’ndaki özgürlük ve demokrasi nidalarını, ölüm feryatlarına döndüren zulüm ve vahşetin üzerinden tam bir yıl geçtiğini belirterek, “Zalimlerin dünyayı kuşatan barbarlıklarını son vermeyecek misin? Mazlumların kulakları sağır eden çığlıklarını daha ne kadar duymazlıktan geleceksin? Zulüm kalesinin burçlarından atılan vahşet oklarının, kaç çocuğun daha bağrına saplanmasını bekleyeceksin? Mısır’da darbeci Sisi’nin, Suriye’de cani Esad’ın, Gazze’de katil İsrail’in, Doğu Türkistan’da vahşi Çin’in insanlığı katletmesini, insanlık onurunu çiğnemesini daha ne kadar seyredeceksin. Dünyadaki zulüm kuşatmasını sen bitireceksin. İnsanlığın katiline ferman çıkaran kirli küresel ittifakı sen yok edeceksin. Özgürlüğün esaretine, demokrasinin mahkumiyetine sen son vereceksin. Vahşet mühendislerinin, 2013’ün 14 Ağustos’unda Mısır’da temelini attığı zulüm gökdelenini sen yerle bir edeceksin. Zindanları mazlum mekanı haline getiren emperyalist cinnete sen dur diyeceksin. Döktükleri mazlum kanlarının üzerine iktidarlarını inşa etmek isteyen petrol diktatörlerini sen devireceksin. Çocukları öldürülen anaların feryatlarını kahkahalarıyla bastırmak isteyen ölüm makinelerine haddini sen bildireceksin” dedi.

İNSANLIĞI KATLEDEN ZALİMLERİN KABUS GÜNÜDÜR

Şenocak, 14 Ağustos Dünya Rabia Günü olduğunu vurgulayarak, “Ortadoğu’yu ve Arap yarımadasını, küresel sömürü şebekelerinin petrol pazarlığı mekanı olmaktan, Siyonist İsrail eliyle ‘Müslüman mezarlığı’ yapılmaktan sen kurtaracaksın. Dünyanın yeniden insanlığın olmasına, barışın, kardeşliğin ve huzurun hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulmasına öncülük yapacaksın. Ayağa kalk ve unutma! Sen Rabia meydanının sahibisin, Sen, merhamet ve adalet medeniyetinin varisisin, Sen, kim olduğuna bakmadan mazluma el veren, Sen, kimden olduğuna bakmadan zalime direnen idrakin müntesibisin. Sen mazlumlar için direniş, insanlık için diriliş simgesisin. Sen, ‘Yaratılanı, yaratandan ötürü seven’ bir insanlık zirvesisin. Artık, ayağa kalk Küresel emperyalistlerin, İnsanlıktan istifa eden diktatörlerin, Soykırımı meslek edinmiş vahşi katillerin, Cinnet hali süren canilerin Dünyayı kuşatan zulmünü bitir. Mazlumların çığlığına kulaklarını kapatanlara bütün gücünle seslen bütün zalimlere haykır! Rabia, artık Mısır’da bir meydanın adı değil, insanlığın zulme ve zalime meydan okumasının adıdır. Esma, Sisi’nin vahşet kurşunlarıyla şehit olan Mısırlı mazlum ihvanın sadece adı değil, insanlığın demokrasi, özgürlük ve adaletin hakim olduğu bir dünya inşa etmekteki ısrarının adıdır. 14 Ağustos, insanlığın dünyaya sahip çıktığı gündür. 14 Ağustos, ümmetin adaleti ve merhameti dünyaya hakim kılmaya karar verdiği gündür. 14 Ağustos, Mısır’ın darbecisi Sisi’nin, Suriye’nin canisi Esad’ın, Filistin ve Gazze’de kan pazarı kuran Netenyahu yönetimindeki Siyonist katil İsrail’in, Doğu Türkistan’da Müslüman kıyımı yapan zalim Çin’in, Mali’de, Arakan’da, Orta Afrika’da Muhammedi bedenleri vahşet ve işkenceyle tanıştıran insanlıktan nasipsiz yönetimlerin, Halep’te, Şengal’de, Telafer’de, dünyanın farklı yerlerinde, farklı dinlere, farklı mezheplere, farklı milletlere mensup mazlumlara zulüm ederek insanlığı katleden zalimlerin kabus günüdür” ifadelerini kullandı.

İNSALIĞI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ümmetin bu çağı kuşatan merhamet, adalet ve medeniyet nefesi ve neferleri olarak söz verdiklerini söyleyen Şenocak, “İnsanlığı ve ümmeti ayağa kaldıracağız. Zulme direneceğiz, zalimin karşısında diz çökmeyeceğiz. Emperyalistlere biat etmeyecek, küresel sömürü düzenine son vereceğiz. İnsanlığı ve Ümmeti Ayağa kaldıracağız; Rabia Meydanında yakılan özgürlük ateşini söndürmeyeceğiz. Hürriyete sınırsız aşık Esma’nın yolunu terk etmeyeceğiz. İnsanlığı ve Ümmeti Ayağa Kaldıracağız. Mısır’ı Sisi’den, Suriye’yi Esad’dan, Filistin ve Gazze’yi İsrail ve Siyonizm’den, Doğu Türkistan, Kerkük, Keşmir, Musul, Halep, Telafer, Şengal, Orta Afrika Cumhuriyeti, Patani ve Arakan’ı zulümden, zalim yönetimlerden ve onların küresel patronlarından kurtaracağız” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.