TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Seçimler CHP’yi iktidara taşıyacak”

CHP İzmir 1. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Murat Bakan, gazetemiz Ege’de Bugün’e bir ziyarette bulundu. Bakan CHP’nin seçim çalışmaları kapsamında pozitif bir dil kullandığını belirterek, bu seçimlerde iktidara geleceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Seçimler CHP’yi iktidara taşıyacak”

NEŞE YAVUZ

CHP İzmir 1. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Murat Bakan Ege’de Bugün’ü ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ile görüştü. Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoyla İzmir’i gezdiklerini belirten Bakan, gittikleri yerlerde heyecanla karşılandıklarını ifade etti. Bakan, “Şu an seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’de pozitif bir dil kullanıyoruz. Hiçbir partiyi hedef almadan ne yapacağını insanlara anlatan tek parti CHP’dir. Gittiğimiz yerlerde anlattıklarımızın heyecan yarattığını görüyoruz” ifadelerinde bulundu.

“VİZYONUMUZU ANLATIYORUZ”

Çalışmalarının 4 ayaktan oluştuğunu söyleyen Bakan, “Çalışmalarımızı 4 ana başlıkta topladık. Bunlardan birincisi, hukuku, adaleti, özgürlüğü ve demokrasiyi tesis etmek.  Çalışmalarımızda en önemli konu olarak bunu görüyoruz.  Türkiye’de bu saydığımız değerlerin yıprandığını, barış ve kardeşlik ortamının tekrar oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz.  İkinci konumuz ise üretimi arttırmak, Türkiye’yi yeniden üreten bir ülke haline getirmek istiyoruz. Sadece inşaat alanında değil, sektörün her ayağında Türkiye’nin ilerlediğini görmek istiyoruz. Üretime dayalı bir istikrara kavuşmak hedefimiz. Üçüncü olarak ise bu üretimden kazanılacakların hakça paylaşımını düzenlemek istiyoruz. Refahın topluma yayılmasını hedefliyoruz. Ve son olarak bu durumun sürdürülebilir kılınması ile ilgili bir vizyonumuz var. Bu vizyonu topluma anlatıyoruz. Bunun heyecan yarattığını görüyoruz” dedi.

“ADAYLAR ÇOK NİTELİKLİ”

CHP’nin tüm adaylarının nitelikli olduğunu ifade eden Bakan, “Türkiye’nin yaşanacak bir ülke olması lazım yeniden. Bu vizyonla çalışıyoruz.  Her iki bölgedeki adaylarımızın hepsi canla başla çalışıyorlar. İzmir’deki adaylarımız çok nitelikli adaylar. İzmir tek başına parlamentodaki bakanlar kurulunu çıkarabilecek nitelikte adaylara sahip. CHP her iki bölgede de adaylarını önseçimle belirledi. Demokratik olduğunu iddia eden diğer partilerin hiçbiri önseçim yapmadı. Bu genel seçimlerin Türkiye’de CHP’yi iktidara taşıyacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ise, Murat Bakan’ın projelerinin başarılı olduğunu ifade ederek, seçim çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diledi.

KUTU KUTU KUTU

MURAT BAKAN KİMDİR?

- 2007 yılında CHP İzmir 2. Bölge 11. sıra Milletvekili adayı

- 2009 yılında İzmir İl Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı

- 2009 - 2014 Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi

- Her iki Belediye Meclisinde CHP Grup Başkan vekili ve sözcüsü

- İzmir Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanı

- Karabağlar Kent Konseyi Başkanı, İzmir Kent Konseyleri Birliği kurucu dönem sözcüsü, Türkiye Kent Konseyleri Platformu kurucu üyesi

- Engelsiz İzmir Projesi Yürütme Kurulu üyesi görevlerini yürütmüştür.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.