TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 MEKAN 1 YEMEK

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için Kemeraltı’nın meşhur köftecilerinden olan Gölde Restoran’a konuk olduk.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 MEKAN 1 YEMEK

FADİME DUMLUPINAR

Gölde Restoran’ın sahibi Hayriye Gölde ve Hüseyin Gölde çifti, bu restoranın oldukça eski bir mazisi olduğunu söyledi. Hayriye Gölde, “Biz burayı kuralı 20 oldu. Yaptığımız işler müşteriler tarafından oldukça benimsendi, kabul gördü. Gölde Restoran’ı bu noktalara getirmek için çok uğraşı verdik. Restoranımızda her şeyi kendimiz hazırlıyoruz” dedi.

KÖFTELERİMİZ BAŞKA KÖFTELERE BENZEMİYOR

Köfte konusunda kendilerine oldukça güvenen çiftimiz, “Bizim köftelerimiz başka köftelere benzemez” diye konuştu. Hayriye Gölde ise, “Köftelerimizde hiçbir katkı maddesi yok. Buraya gelip köfte yiyen müşterilerimiz çok beğeniyor. Birçok yerden talep alıyoruz. Karşıyaka, Bornova gibi yerlerden şube açmamızı istiyorlar. Ancak bizim zaten Alsancak’ta Kıbrıs Şehitleri’nde ve Şirinyer’de yerimiz var. Orada da bizim akrabalarımız çalışıyor. Köftelerimizi hazırlarken hijyene ve temizliğe çok dikkat ediyoruz. Kendimizden feda ediyoruz. Sabah erken saatlerde mekana gelip işlerimize başlıyoruz” dedi.

BU KADAR KÖFTECİ YOKTU

Hayriye Gölde, “Mekanı Kemeraltı’na açtığımızda bu kadar çok köfteci burada yoktu. Bu kadar insan da yoktu” dedi. Gölde, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Burada bu insan kalabalığını görenler bu işte para var diyerek yapalım diyorlar. Ama tabii ki her seferinde yaptıkları işte hakim olamayıp kapatmak zorunda kalıyorlar.”

HER KESİME HİTAP EDİYORUZ

Hayriye Gölde, her kesimden her cebe hitap ettiklerini belirterek, “Bizi sevenler çok var. Kalkıp Bornova’dan köftemizi yemeğe geliyorlar. Her yerden insan buraya gelip bizim köftemizi severek yiyor. Biz köftecilik işinden çok memnunuz. Müşteri kesimimiz en çok esnaflardan ve civarda çalışan insanlardan oluşuyor. Biz burada uygun fiyatlar ile ürün çeşitliliği de sunuyoruz. Sırf köftemiz yok. Köfte dışında tavuk, ciğer, piyaz da restoranımızda mevcut” diye konuştu.

ÜRÜNLERİMİZ SÜREKLİ TAZE

Ürünlerini özenle ve kaliteli olarak seçtiklerini söyleyen Hayriye Gölde, “Et en önemli husus. Her gün etlerimizi günlük alarak ürünlerimizi hazırlıyoruz. Eşim özellikler her sabah kasaba gider eti alır ve gelir. Bizde ürünleri burada günlük olarak işleriz. Burada her şeyi kendimiz üretiyoruz. Sebzeleri de günlük olarak temin ediyoruz. Bizde bir gün öncesinin hiçbir ürünü kalmaz. Günlük yapar günlük satarız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.