TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık alanında büyük yatırımlar yaptık

AK Parti İzmir Milletvekili Adayları Talip Uzun ve Bedia Türkyılmaz hemşireler günü dolayısıyla İzmir’deki hastaneleri ziyaret ettiler ve karanfil hediye ettiler

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sağlık alanında büyük yatırımlar yaptık

Gezilerine İzmir İl Sağlık Müdürü Ayhan Zeytinoğlu’nu ziyaret ederek başlayan vekil adayları, Behçet Uz Çocuk Hastanesi, İzmir Konak Eğitim Diş Hastanesi ve Alsancak Diş Hastanelerine bir dizi ziyaretlerde bulundular. Bürokrat kökenli Talip Uzun Alsancak Diş Hastanesi’nde bir de müjde verdi. Uzun, Alsancak Diş Hastanesi Başhekimi Diler Yaşar’ı ziyareti sırasında, Alsancak Diş Hastanesi’nin yeni binada hizmetine devam etmesi için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarının sözünü verdi. Bütün hemşirelerin gününü kutlayan AK Partili adaylar, “Sağlık alanında çok büyük atılımlar yaptık, bunu milletimize iyi anlatmamız gerekiyor” dedi.

Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlamalarına da katılan vekil adayları, yılın hemşirelerine plaket takdim ettiler.

O KURUMU OLAYSIZ DÜZELTEN TEK ÜLKEYİZ

“Dünyada, Sosyal Güvenlik Kurumunu ülke çağında büyük problemler olmadan düzelten ve insanlarının en verimli dönemlerinde emekliye ayrılmasının önüne geçen tek ülkeyiz” diyen kendisi de eski sağlık bakanlığı bürokratlarından olan vekil adayı Talip Uzun, Alsancak Diş Hastanesi’nde de bir müjde verdi. Alsancak Diş Hastanesi’nin yeni binada hizmetine devam etmesi için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarının sözünü verdi.

BAYRAKLI’DAKİ KAMPÜSTE HER ŞEY YOLUNDA

Bayraklı’da yapımı devam eden sağlık kampüsünün sorunsuz devam ettiğini belirten Bedia Türkyılmaz ise, medyada yer alan yalan haberlerin olduğunu söyledi. Bayraklı’daki sağlık kampüsünün çok büyük bir alanda yapıldığını ifade eden Türkyılmaz, “Birileri sırf karalamak için gidip küçük bir bölgeden birkaç fotoğraf alıyor ve o fotoğrafları göstererek çalışılmadığı yönünde yalan haber yapıyor, hâlbuki orada her şey yolunda, projeler tamamlandı, hafriyat taşınmaya başlandı, üs kullanım hakkı verildi, çalışılmıyor diyenler iftira atıyorlar” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.