TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemalpaşa ‘Hande Yener’le coştu

Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde Hande Yener fırtınası esti. Kemalpaşa Dere Mesire Alanındaki Amfitiyatro dolduran binlerce vatandaş, Hande Yener’in şarkılarıyla coşarken; konser izleyenlerden tam not aldı

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kemalpaşa ‘Hande Yener’le coştu

Türkiye’nin en köklü festivallerinden birine ev sahipliği yapan Kemalpaşa, dün yine müzik dolu günlerinden birini yaşadı. Kemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 45’ncisi düzenlenen Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali’nin birinci gününde sahne alan Manga ve Kutsi, sadece Kemalpaşalılara değil İzmir’den gelen ziyaretçilere müzik dolu bir gece yaşattı. Bu yıl ki etkinlik programı, şehir merkezinde oluşturulan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı festival korteji ile başladı. Kortejin Kemalpaşa merkezden Dere Mesire Alanı’na gelmesiyle birlikte resmi program başlarken; festivalin en önemli sembolü olan Kiraz Kızı ve Maskot Kiraz’da ilk kez görücüye çıkmış oldu. Programın yapılacağı alanda ise günün ilk ışıklarıyla birlikte açılan stantlarda geleneksel lezzetlerden el işi ürünlere kadar bir çok ürün satışa sunuldu. Mehter Takımı ve halk oyunları gösterilerinin de düzenlendiği programın ilk saatlerinde vatandaşlar akşam ki konserleri heyecanla beklerken; Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslara katılan kursiyerler de yaptıkları çalışmaları sergileme fırsatı buldu.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT

Kemalpaşa, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Hande Yener ile tarihi günlerinden birini yaşadı. Ünlü şarkıcının konserini izlemek için Kemalpaşa Dere Mesire Alanındaki Amfitiyatro’ya akın eden Kemalpaşalılar, hem Yener’in şarkılarıyla coştu hem de saatlerce dans etme imkanı buldu. Ellerin bir an bile inmediği gecede, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Hande Yener ve ekibi, yüksek performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Akşam başlayacak konser için saatler öncesinden alanı doldurmaya başlayan Kemalpaşalılar, önce Tarkan Erkan’ın konseriyle ısınma turu attı. Birbirinden güzel parçaları seslendiren Erkan ve ekibi büyük beğeni toplarken; havanın kararmaya başlamasıyla birlikte konser alanındaki heyecan iyice yükseldi. Sunucu Burak Aygün’ün sahne performansı ve seçilen Remix parçalar ise festival alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

GÖRSEL ZİYAFET

Sahne ışıklarının kapatılmasıyla birlikte izleyenlerin heyecanı doruk noktaya ulaşırken; sahneye kırmızı kıyafeti ve özgün tasarımlı şapkasıyla çıkan Hande Yener, sevgi gösterileri ve çığlıklar arasında ‘Alejandro’ isimli parçasını seslendirdi. Daha sonra birbirinden güzel parçalarını izleyenler için söyleyen Yener, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.

Kıyafetiyle de göz dolduran Hande Yener’in seyircilerle iletişimi ise oldukça sıcaktı. Kısa bir ara verilen konserde, Hande Yener’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ünlü sanatçıya kiraz ve plaket hediye ederken; Kemalpaşalılara güzel bir gece yaşattığı için Yener ve ekibine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.