TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıp Bayramı etkinlikleri başladı

Bu yıl İzmir Üniversitesi ev sahipliğinde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri, körfez turu ile başladı, sergi, müzik dinletisi ve Prof.Dr. Semih Baskan’ın  “Unutulan Değerler” konferansı ile devam etti

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tıp Bayramı etkinlikleri başladı

İzmir Üniversitesi ev sahipliğinde, Ege, Dokuz Eylül, Kâtip Çelebi, Şifa, İl Sağlık Müdürlüğü ve Tabip Odası birlikteliğinde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri, körfez gezisi ile başladı. İzmir üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Aydan Çelebiler, Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Serap Tanınmış, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal ve Kültürel Etkinler Koordinatörü Nejla Kılıç Çapkur, Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Sekreteri Deniz Turan ile Şifa Üniversitesi ve tüm tıp fakültelerinin öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen geziye Tabip Odasın hekimleri de eşlik etti.

Prof.Dr. Semih Baskan’ın İzmir Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen “Unutulan Değerler” başlıklı konferansının ardından hastane koridorlarında, Tıp Fakültesi öğrencilerinin etkinliklerinden oluşan fotoğraflar sergilendi. Ardından da öğrencilerin sahne aldığı müzik dinletisi hastane bahçesinde renkli anların yaşanmasına neden oldu.

14 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek Tıp Bayramı etkinlikleri arasında  üniversiteler tarafından düzenlenen konser, tiyatro, sergi, konferans, müzik dinletisi ve bisiklet turu gibi etkinlikler bulunuyor. Tüm üniversitelerin katılımı ile gerçekleştirilecek Tıp Bayramı Töreni ise 14 Mart Cumartesi günü saat 09.30’da Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde başlayacak.  (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.