TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da Milliyetçi Hareket rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi Bornova İlçe Başkanlığı’nın ikinci kez düzenlediği aday tanıtım toplantısı merkez çarşıdaki kahvaltı ile başladı, esnaf ve STK ziyaretleri ile devam etti

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da Milliyetçi Hareket rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge adayları Bornova’da çeşitli programlara katıldı. Bornova İlçe Başkanlığı İzmir 2. Bölge Milletvekili adaylarıyla birlikte Bornova’nın çeşitli yerlerinde vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Programa katılan milletvekili adayları Murat Koç, Neslihan Çelik, Yalçın Koçyiğit, Hatice Bölük, Taşkın Işık, Recep Akan ve Nuri Çiftçi Bornova’da büyük bir coşku ile karşılandı. Bornovalılarla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dinleyen adaylar Milliyetçi Hareket’in iktidarı için destek istedi.

İZMİR EKONOMİSİNİN İÇİ BOŞALTILDI

İlk olarak Tarihi Bornova merkez çarşısında STK Temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapan Milliyetçi Hareket’in adayları hoş sohbet ettiler. Kahvaltı programını düzenleyen İlçe Başkanı İbrahim Yayla’ya teşekkür eden 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, kısa bir konuşma yaptı. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma vurgu yaparak “talihimizi değiştirelim” diyen Koç, “Bizimle yürü Bornova” dedi. Bölgenin sorunlarını iyi bildiğinin altını çizen Koç, “30 yıldır ticaretle ve siyasetle iç içeyim. İzmir ekonomisinin içi boşaltıldı. İzmir tarımında markalarımız Kuru İncir, Tekel ve Pamuk ellerimizden kayıp gitti. Üreten İzmirli ise kazananda İzmirli olmalıdır. Vergi dağılımındaki adaletsizliği gidermek için yola çıktım” dedi.

ESNAFIN VE STK’LARIN DERDİNİ DİNLEDİLER

Sokak kahvaltısından sonra Bornova merkezde başlayan ve adayların sokak sokak dağılarak gerçekleştirdikleri esnaf ziyareti,  Bornova pazaryerinde devam etti. Daha sonra 5. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Avcı’nın öncülüğünde 5. Sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen milletvekili adayları bir yandan esnafın derdine derman olacak projelerini tanıtırken diğer yandan onların fikir ve görüşlerini aldı. Programın devamında Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşilova Mahalle Muhtarı Erkan Güler ve Karacaoğlan ve Yeşilovalılar Derneği Başkan Ramadan Güler, İzmir Bosna Sancak Derneği Başkanı Abdullah Gül ile sohbet eden adaylar, onların seçim öncesi arzu ve istekleri dinlendi, fikirleri alındı. Buradan da Milliyetçi Hareket Partisi Çamdibi Teşkilat Başkanlığı’na geçen milletvekili adayları,  görevine yeni atanan Çamdibi Teşkilat Başkanı Caner Turan’ı tebrik ederek, beraberce Çamdibi Pazaryeri’ne geçen ekip pazaryerinde pazar esnafı ve alışverişte bulunan vatandaşlarla selamlaştı.

KOŞUKAVAKLILAR’DA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Milliyetçi Hareket’in adayları Bornova Koşukavaklılar Derneği Başkanı Mehmet Uzun ve Yönetim kurulunun hazırlamış oldukları mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştular. Görkemli bir etkinlik hazırlayan dernek temsilcileri MHP’li adaylara büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlara konuşma yapan Murat Koç ise, 8 Haziran sonrada birlik içerisinde olacaklarını söyledi. Desteklerinden dolayı tek tek teşekkür eden Koç, “Bizim ‘3-4 vekil çıkarım. Koalisyon olalım’ gibi hedeflerimiz yok. Bizim tek hedefimiz tek başına iktidar” dedi.

Günün sonunda ise Şehit asker Ömer Mizen ‘in annesi Ayser Mizen Atındağ Zafer Mahallesi’nde bulunan evi ziyaret edildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.