TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİZ DE FESHANE’DEYDİK

MARDİNFED (Mardin Dernekleri Federasyonu) tarafından Feshane’de düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri’nde, Arslan Güneydoğu Gazetecilik, Matbaacılık ve Kağıtçılık A.Ş. bünyesinde bulunan “Güney Hakimiyet, İlkhaber ve Ege’de Bugün” gazetelerinin de tanıtımı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2015 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
BİZ DE FESHANE’DEYDİK

MARDİNFED tarafından 05-08 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenen “Mardin Tanıtım Günleri” organizasyonu yoğun ilgi gördü. Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Artuklu Üniversitesi başta olmak üzere ilçe kaymakamlıkları, belediyeleri ve diğer kuruluşların yer aldığı organizasyonda “Ege’de Bugün”, “İlkhaber” ve “Güney Hakimiyet” gazeteleri de davetlilere anlatıldı. Söz konusu gazetelerin İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, her platformda, her fırsatta Mardin’i anlattıklarını ve ellerinden geldiği kadar tanıtmaya çalıştıklarını belirterek, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun Mardin ile ilgili etkinliklere bütün gazetelerimizde geniş yer veriyoruz. Yakın zamanda İzmir merkezli olan Ege’de Bugün adlı gazetemizi İstanbul ve Ankara’da da basıp dağıtımını yapacağız. Bu vesile ile kentimizin etkinliklerini hem İstanbul’da hem de Ankara’da daha fazla hemşehrilerimize, kamuoyuna iletmiş olacağız” dedi.

MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter ise, Halil Arslan’ı uzun süreden beri tanıdığını belirterek, “Sayın Arslan’ın Mardin için yaptıklarını anlatmakla bitiremeyiz. Mardinli olarak kendisiyle onur duyuyoruz. Hizmetlerinin bütün hemşehrilerimize örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Halil Arslan, “Mardin Tanıtım Günleri” çerçevesinde Feshane’de kurulan stantları dolaşarak hemşehrileriyle hasret giderdi ve bol bol sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.