TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bu teveccüh herkese nasip olmaz”        

Şemikler Yalı mahallesinde AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılış mini bir mitinge dönüştü. Teşkilatın önemine değinen Sürekli, açılışın ardından alkışlar eşliğinde uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 09:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Bu teveccüh herkese nasip olmaz”        

Gittiği her yerde 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Şemikler Yalı mahallesinde seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Partililerin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış sıcak havaya rağmen mini bir mitinge dönüştü. Açılış öncesi konuşan Sürekli, “AK Parti Karşıyaka teşkilatı her zaman olduğu gibi yine diri, şanlı ve başarılı… İşte teşkilat işte AK Parti… Şahsen 150 gündür ekibimle yollardayız. Aday adaylığı sürecinden bu yana çalışıyoruz. Gitmediğimiz yer çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Bunca zamandır pek çok vatandaşımızla tek tek görüştük. Her yerde sevgi ve saygıyla karşılandık. Bu bir başarı öyküsüdür. Bu bir efsanedir. 13 yıl iktidarda kalacaksınız, her yerde teveccüh göreceksiniz; herkese nasip olmaz bu…” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ FERASET SAHİBİ

Konuşmasını sürdüren Sürekli “Seçim çalışmalarımızda tespit ettiğimiz diğer konulardan biri belediyelere olan şikayetler… Bizler övgü alıyoruz; ancak nereye gitsek vatandaş belediyenin hizmetlerinden memnun değil. Bizlerde diyoruz ki bu genel seçim… İlkeli siyasetçiler grubu olarak, erdemli hareketin başlattığı bir parti olarak genel seçimde, yerel seçime girmiyoruz, girmeyeceğiz. Biz kendimizden eminiz; çünkü biz yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatabiliyoruz. Halkta fazla sormuyor. Biliyorlar ki onlar konuşacak, AK Parti yapacak. İşte bu kadar basit… AK Parti her yerde var. Zaten başkalarını da göremiyoruz. Allah’ın izniyle tablo gösteriyor ki doğal liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan boşuna 400 milletvekili dememiş. Cumhurbaşkanımız gerçekten feraset sahibi… 400 milletvekilinin anlamını ise sizler artık bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Ve bizlerde inanıyoruz ki en güzel yanıt 7 Haziran günü sandıkta verilecektir” şeklinde konuştu.

Karşıyaka teşkilatına teşekkürlerini sunan Kerem Ali Sürekli “Şemikler Yalı mahallesini tebrik ediyorum. Neredeyse 35 dereceye varan sıcağın altında burada bizlere destek veriyorsunuz. Böyle teşkilat olduktan sonra, böyle sevdalılarımız olduktan sonra biz yıkılmayız. Daha çok güçlenip daha çok hizmet yaparız” diyerek açılışı yapmak üzere Karşıyaka’nın simgesi yeşil kırmızı renklerinden oluşan kurdeleyi keserek seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.