TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MYP Lideri Yılmaz’dan Bahçeli’ye eleştiri

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye eleştirerek, “Bahçeli sorumluluk almaz. Bahçeli de hükümet olmak ya da hükümetin parçası olmak gibi bir siyasi cesaret yoktur” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2015 07:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MYP Lideri Yılmaz’dan Bahçeli’ye eleştiri

Seçim sonuçlarında oluşan tabloyu değerlendiren MYP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, “Devlet Bahçeli sorumluluk almaz. Hükumet kurmak cesaret ister. Bahçeli de hükumet olmak ya da hükumetin parçası olmak gibi bir siyasi cesaret yoktur. Olur da bu kararı alırsa o zaman milleti tek başına yönetmeye muktedir olduğunu kanıtlar. MHP yönetiminin yüreklileri konuşmaya başlamalıdır artık. Bu devran böyle gitmez” diye konuştu.

Devlet Bahçeli'yi sorumluluktan kaçmakla suçlayan Yılmaz, “O kaçtıkça HDP büyüyor. HDP büyüdükçe MHP için değil hükumet ortağı olma şansı da ortadan kalkıyor. Şimdi bu millet bir fırsat vermiş. İlk hamleni yap ve 'AKP ile hükumet olmaya hazırız' de. Bırakın gerisini varsın onlar düşünsün. Hükumet dışında kalmak istemek bedeli ağır bir bekleyiş olur. AKP ile HDP hükumet olsun demek kolay. Olduktan sonra bu milletin ödeyeceği bedel ne olacak? O zaman sizin göreviniz ne diye sormazlar mı? Bekleyip milleti AKP ve HDP eline verip bunun üzerinden puan artırma hesabı milleti cezalandırmak anlamına gelir”  ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.