TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor teknik direktörü Bahadır istifa etti

Bucaspor teknik direktörü Mustafa Bahadır, Karşıyaka yenilgisinin ardından istifa etti

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2015 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor teknik direktörü Bahadır istifa etti

Geçtiğimiz gün yönetim kurulu ile toplanan genç çalıştırıcı, Bucaspor'un önünü açmak adına böyle bir karar verdiğini belirtti. Genç çalıştırıcının istifasını kabul eden yönetimin, ilk olarak Levent Eriş ile görüşeceği bildirildi. Devre arasında Sait Karafırtınalar'ın yerine göreve getirilen Mustafa Bahadır, sarı lacivertlilerin başında 11 maça çıktı. Bu süreçte 6 mağlubiyet alan Bahadır, 2 galibiyet, 3 de beraberlik elde etti. Bahadır döneminde 9 puan toplayan Bucaspor, rakip ağlara 10 gol bırakırken, kalesinde ise 20 gol gördü.

GÜNDEM LEVENT ERİŞ

Bucaspor, Levent Eriş'le prensip anlaşmasına vardı. Mustafa Bahadır'ın maçtan sonra görevi bıraktığını açıklaması üzerine harekete geçen yönetim, aynı akşam Levent Eriş'le masaya oturdu. Geç saatlere kadar süren görüşme olumlu sonuçlanırken, tecrübeli teknik adamla 7 maçlık sözleşme imzalanacağı, takımın ligde kalması halinde Eriş'in önümüzdeki sezon da devam edeceği bildirildi. Tarafların bugün son kez bir araya geleceği, son anda bir pürüz çıkmaması halinde imzaların atılacağı öğrenildi.

1994-95'te yarım sezon Bucaspor'da oynayan Levent Eriş, teknik adamlık kariyerine yetiştiği kulüp olan İzmirspor'da başlayan Levent Eriş, Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, Altay, Diyarbakırspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Manisaspor, Giresunspor, Boluspor ve Adanaspor'da görev yaptı. Levent Eriş, 2008-09 sezonunda Manisaspor'u Süper Lig'e çıkardı.

BAHADIR'DAN JEST

Bu arada Buca macerasını noktalayan Mustafa Bahadır, futbolcularına gider ayak jest yaptı. Kulüpten 20 bin TL alacağı olan genç çalıştırıcının yönetime, “Bu parayı futbolculara dağıtın, bana daha sonra ödeme yaparsınız” dediği öğrenildi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.