TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oda’nın cezalandırma yetkisi yok

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, yolcuların şikayetine neden olan 35 M 8735 ve 35 M 8736 plakalı dolmuş şoförleri ile ilgili açıklamada bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Oda’nın cezalandırma yetkisi yok

NİLGÜN TAZE

35 M 8735 ve 35 M 8736 plakalı dolmuş şoförleri hakkında yapılan şikayetlere ilişkin İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, açıklamalarda bulundu. Uğuz, 35 M 8735 plakalı dolmuş şoförünün direksiyon başında sigara içtiği ve sürekli telefonla konuşması nedeniyle iki kez kaza tehlikesi atlatılması ile ilgili oda olarak bir cezalandırma yaptırımında bulunamadıklarını, sadece kamera kayıtları izlenerek dolmuşun iki saatliğine işe çıkmasının engellenebildiğini ve dolmuş şoförünün sözlü olarak uyarılabildiğini belirtti.

“YOĞUN YAĞIŞTAN KAYNAKLI”

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, 35 M 8736 plakalı dolmuş şoförünün yaptığı kazada dört kişinin yaralanması ile ilgili ise; “Edindiğim bilgiye göre kaza yoğun yağıştan kaynaklanıyor. Yollara dökülen mazot bilindiği üzere yollarda bir kayganlık oluşturmakta. Aynı zamanda bir motosikletlinin de dolmuşun önüne ani çıkış yapması nedeniyle şoförümüz ani fren yapmak zorunda kalmış. Yaralanan dört yolcunun yaraları hafif olup ayakta tedavi görürken en ağır yaraları şoförümüz almış bulunmaktadır. Konuyla ilgili şoförümüzde bir hata görünmemektedir. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde de aynı yerde benzer sebeplerden ötürü yine kaza olmuştu” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.