TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vural: Geldikleri gibi gidecekler

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Oktay Vural, oyunu Buca Şirinyer Anadolu Lisesi’nde kullandı. Vatandaşların ilgi ve alakasının iyi olduğunu belirten Vural, “Seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Vural: Geldikleri gibi gidecekler

 TANER UYANIKER- MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Oktay Vural oyunu Buca Şirinyer Anadolu Lisesi’nde kullandı. Vural, oy kullanma işleminden önce seçmenlerle konuştu.  Sandık görevlileriyle de konuşan Vural, ne kadar oy kullanıldığı hakkında bilgi aldı. Vural, İzmir’e ilk geldiğinde Şirinyer’de ikamet etmesinden dolayı burada oy kullanmayı istediğini belirterek şunları söyledi: “Vatandaşların ilgi ve alakası iyi. Seçmenlerin, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmesi hepimizin geleceğini belirleyen iradeyi belirlemesi, demokrasinin bize verdiği nimetlerden birisidir.  Oy kişisel değil aynı zamanda sosyal sorumluluk taşıyan bir iradededir. İnsanın sadece kendisini değil, herkesi bağlar. Bu seçimler yeni bir gelecek ve yeni bir iktidarın doğumuna vesile olur. Demokrasimizin bütün defolarına ve sandığa giden seçmenin üzerine yapılan baskılar olmasına rağmen böyle bir imkanın hepimizde olmasından dolayı şükretmemiz gerekiyor.”       

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

 “Geldikleri gibi gidecekler” diyen Vural, bunun da sandıkta milli iradeyle olacağını ifade etti. Vural, “Seçimlerin sonuçları itibariyle Türkiye’nin geleceğine önemli mesajlar vereceğine de yürekten inanıyorum.  Sandığa giden vatandaşların hür bir şekilde oy kullanmalarını temin etmek gerekir. Bu yönde bakıldığında hükümetin bu gücü tek bir parti lehine kullanmaya çalışması sorun teşkil etmiştir. Özellikle maalesef bazı medya kuruluşlarının vatandaşın bilgi edinmesini kullanması bakımından manipülasyon yapması ve bir siyasi partinin temsilcisi haline dönüşmesi ve devletin kurumu olan televizyonun hakka uymaması nedeniyle sandığa giden seçmen üzerinde etki yaratılmıştır. Üzücü olan durum ise devletin kamu kurumlarının bir parti temsilciği anlayışı içerisinde seçimlere müdahil olması ve taraf haline gelmesidir. Oysa devlet, milletimizin devletidir. Hangi partiye oy verirse versin, devletin tüm kurumları vatandaşa eşit bir şekilde bakmalıdır. Devletimiz milletimiz için hayırlara vesile olur, vatandaştan isteğimizde hayırlara vesile olanı seçmesidir” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.