TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tarihi bir fırsat Türkiye’nin kapısında”

12 yıllık AKP iktidarında ülkenin kötü yönetildiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Genel seçimin bu düzenden kurtulmak için Türkiye'nin kapısındaki önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren Çıray, CHP Seçim Bildirgesinin seçmenleri heyecanlandırdığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Tarihi bir fırsat Türkiye’nin kapısında”

NİHAT AK

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray seçim bölgesindeki çalışmalarını Menemen İlçesinde sürdürdü. İlçeyi sokak sokak dolaşan Çıray vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Esnafları işyerlerinde ziyaret eden Çıray'a CHP'nin seçim bildirgesi için sık sık teşekkür edildi. Çıray gördüğü heyecan ve coşkuyu CHP iktidarının ayak sesleri olarak değerlendirdi.

Vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin ardından CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray partisinin Menemen İlçe Başkanlığına geçti. Yoğun bir kalabalığın coşkuyla karşıladığı Çıray Genel Seçimin Türkiye'nin önündeki tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Sosyal demokrat bir seçim bildirgesiyle vatandaşın kapısını çaldıklarını belirten Çıray, “Emekliye Ramazan ve Kurban bayramlarında iki maaş ikramiye vereceğiz. Asgari ücreti 1500 lira yapacağız. Çiftçinin mazotunu 1,5 lira yapacağız. Vatandaş 277 liraya ev sahibi olacak. Hastalardan katkı payı alınmayacak diyoruz. Kaynak soranlar kendi israflarına baksın” dedi.

Bazı tuzu kuruların hala durumun vahametinden haberdar olmadığını vurgulayan Çıray, "Bugün Türkiye'de her sabah oğlunu kızın okula gönderen bizim milyonlarca vatandaşımız büyük bir mahcubiyet yaşıyor. İyi dersler zihin açıklığı dilediği evladına harçlık vermek için elini cebine attığında anneler babalar mahcup oluyor. İnşallah CHP iktidarı döneminde bu mahcubiyeti vatandaşlarımıza yaşatmayacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep Altıok seçmenlerin coşkusunun kendisini heyecanlandırdığını söyledi. CHP Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak ellerindeki somut bir seçim beyannamesiyle seçmene söyleyecek sözleri ve dayanaklarının olmasının gücünü hissettiklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.