TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ademhan’dan STK’lara teşekkür

İzmir Konfederasyonu, Anadolu Birliği ve Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, AK Parti’nin STK’lara yönelik gerçekleştirdiği, “Kimi vekil görmek istersiniz?” seçiminde ciddi bir destek gördü

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ademhan’dan STK’lara teşekkür

MEHMET ŞERİF TOPRAK

Ademhan, “AK Parti’nin ‘Kimi vekil görmek istersiniz?’ sorusu ile STK’lara yönelik kurduğu sandıkta benim adıma oy veren 2 binden fazla İzmirliye yürekten teşekkür ederim” dedi.

Hiçbir siyasi partiden aday adayı olmayan Ferhan Ademhan, pazartesi günü geçekleştirilen STK eğilim yoklamasında adı ön plana çıktı. Ademhan, “Bu konu benim dışımda gelişti. Anadolu Birliği’nin çok değerli Onursal Başkanı Koçali Al’ın başlattığı bir çalışma. Koçali Al başkanım olmak üzere, İzmir Konfederasyonu’na bağlı 35 federasyona, 400 derneğe, yönetim kurullarına, başkanlarına; İzmir Mardinliler Federasyonunun bütün fertlerine ve bağlı bulunan tüm dernek başkanlarına şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Ademhan, hiçbir partiden aday adayı olmadığının altını çizerek, “Sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğum sürece tüm siyasi partilere eşit mesafedeyim. Bu tutumun hala da sürüyor. AK Parti’de yapılan seçimde STK’larımızın beni işaret etmesi benim için ayrıca onurdur. Kentimizin ilerlemesi, ülkemizin birlik beraberliği ve demokrasi mücadelesi için üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” sözlerine yer verdi.

İzmir Konfederasyonu’nda ve STK’larda İzmir ve Türkiye için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını belirten Ademhan, “Aynı duyarlılıkla daha güzel bir gelecek, daha güzel bir kent ve ülke için çabamızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.