TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Moda Günleri'ne hazır

Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde 4-5-6  Nisan tarihleri arasında Bostanlı'da gerçekleştirilecek olan İzmir Fashion Week Summer 2015 için hazırlıklar tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 06:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Moda Günleri'ne hazır

Moda rüzgarını Karşıyaka'da estirecek olan ünlü tasarımcılar Nur Karaata, Yiğit Eryendi ile Ayya Design ismiyle Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek birbirinden özel kreasyonlar hazırladı.

MODA DOLU ÜÇ GÜN

Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğinde gerçekleştirilecek olan dev organizasyon, 4 Nisan günü saat 14.00'te workshop ile başlayacak. Aynı gün; cilt bakım uygulamaları ve saç şovu da gerçekleştirilecek.

İDDİALI TASARIMLAR

Açılış gününde ayrıca; Ayya Design tasarımcıları Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek “Esaret ve Özgürlük” temalı defile gerçekleştirecek. Ünlü tasarımcı Nur Karaata da 2015 yazına özel hazırladığı iddialı mayo kreasyonunu da beğeniye sunacak.

HER GÜN AYRI DEFİLE

Organizasyonun ikinci gününde İzmirli tasarımcı Yiğit Eryendi Büyülü Hikaye ismini verdiği koleksiyonunda; feminen, güçlü ve romantizm havası hissettirecek. Çiğdem Akın da hazırladığı kreasyon ile moda tutkunlarının karşısına çıkacak. Son gün ise Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri kendi hazırladıkları tasarımları paylaşacak. Moda günleri boyunca, gün içinde söyleşiler ve workshoplar da gerçekleşecek. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.